2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون با دوستاش بره بیرون❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانتکار نیست کلا دروغ زیاد میگه سابقه پیچوندن تا دیروقت بیرون بودن داره احتمالشم هست اینو دروغ گفته ...

با این گیردادنات وکنترلای بی جات حق داره دروغ بگه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

شوهرم نمیره با دوستاش اتفاقا دوست دارم بره خوبه روحیشون عوض میشه با دوست خوب باشن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بله میزارم بره تازه خودم بهش میگم برو چون تفریح نیازه گاهی هر دو نیاز داریم با دوستامون باشیم اگه به ...

دوبار رفتم خونه بابام اونم گوشیشو خاموش کرد دوستاشو گرفت رفت مجردی شمال 

دروغگو هست خب رفیق بازه گیر ندم هرشب تا دیروقت با دوستاش می‌ره ولگردی مست میاد خونه

مست میاد خونه جریان دیگه داره 

مطمئن باشید مجردی همین بوده 

زمان ازدواج باید تصمیم درست می‌گرفتی 

بجا جذب کنی داری دفع می‌کنی 

با ملایمت برخورد کن

کاری نکن از غراات فرار کنه

لطفا لایک نکنید💐💚

شوهرمن میره من باتفریح سالم مشکلی ندارما ولی دوستاش خرابن،بشدت عرق خور زن بازن با اینکه متاهلن،شوهرمنم کشیدن خط خودشون البته شوهرمنم بی عرضه اس ها ولی خب زندگیم به گند کشیده شد ،شوهرم رفت عرق خور زن باز شد بهم خیانت کرد بنظرم رفیق بازی زیاد خوب نیست اصلا برا هردو جنس

میدونم خیلیا با حرفی که میخوام بزنم میان مخالفت میکنن 

ولی من متنفرم از اینکع مرد با دوستاش بره بیرون یا حتی بخواد شب بمونه جایی 

از اول ازدواج به شوهرم گفتم 

گفتم اگه عادت داری به رفیق بازیو شب جایی موندن من نمیخوام 

با اینکه قبول کرده بود ولی بعد ازدواج یکی دوبار تکرار کردو کاری کردم دیگه اسمشو نیاره 

تفریح اخر هفته در حد چند ساعت با رفیقای خوب اشکالی نداره 

اما با هر ادمی بره شبم نیاد خونه نه

بله میزارم بره تازه خودم بهش میگم برو چون تفریح نیازه گاهی هر دو نیاز داریم با دوستامون باشیم اگه به ...

این دوره زمونه نمیشه به هیچ مردی اعتماد کرد.

Tunnel Vision