تو لیاقتت اینه ارامش داشته باشی ی ادم خوب مث خودت کنارت باشه هیچوقت با خیانت کنار نیا ابروشو ببر بچهاتم دوروز دیگه بزرگ میشن میرن پی کارشون این وسط تو تباه میشی همیشه جوون و خوشکل نیسی این روزای زندگیت ک باید ب بهترین شکل بگذره همش داره ب بدترین شکل با عصبانیت و ناراحتی میگذره طلاقتو بگیر وگرنه باید با زگیل تناسلی و ایدز و هپاتیت سی و هرارتا بیماری جنسی بقیه عمرتو درانتطار مرگ باشی یا مریضی بکشی اصلا ارزش نداره خودتو دوست داشته باش حتی اگه مخالفت کردن جلوشون وایسا ب بهانه بچه هات زندکی خودتو تباه نکن
اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋 وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨ من یه دختر آزاده ام🙋🏻♀️ / 🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتم همین باش دوست پسر داشته باش خیانت هم نمیکنی چون قشنگ طلاق عاطفی این ولی با آدم مجرد نه زن دار
من موندم وضع زندگی تینجوری میشه چرا زن ها هم نمیرن پی زندگی رابطه خودشون مردا همیشه میرن مگه همیشه طلاق داخل برگست خیلیا هم فقط بخاطر بچه باهمن ولی تموم شدست زندگیشون بیخود خود خوری نکن مواظب بچه هات باش همه جوره باش براشون نزار بفهمن ولی زندگی خودتم در خفا داشته باش خودتم داری میگی بخاطر بچه هات ولش کن اونو
یعنی تو اگه جای ما بودی جدا میشدی ؟به بعدش فکر نمیکردی که چی قراره سرت بیاد ؟
والا من بودم اگر هیچ حوره شرایط جدا شدن نبود که در گام اول تلاشم به جدایی بود ولی اگر نشد خودمم میرفتم با یکی دیگه دیگه زندگی این مدلی طلاقه فقط رو برگه نیست مرده میکنه چرا زنه نکنه ؟ نه با مرد زن دار اصلا منظورم این نیست با یک مرد مجرد دیگه نه مثل این مرد ها با هزار نفر با یکی باشه طرف صیغه فقط برای مرد زن دار جوابه ؟ زن شوهر دارم میکنه خوب میکنه خیانتی هم حساب نمیشه چون خیانت برای آدم درست حسابیه نه این لجن ها ولی حواس آدم دیگه باید تکام کمال به بچه باشه درگیر این موضوعات نشه یا نفهمه یا از توجه بهش کم نشه
بچه ها ، من یه مشکلی دارم،خواهر کوچیکم که دیدین،بی حجابه،من هرچی بهش میگم عیبه یکم حجاب بگیر گوش نمی ...
واقعا پوشش کسی به مسی ربط نداره از راه به در شدن هم با حجاب نیست این با حجاب های خراب که نصف جامعه گرفتن چی نمیبینی ؟ آدم بخواد هرزه بازی در بیاره به حجاب و بی حجابی نیست در ضمن واقعا پوشش اختیاریه دخالت نکن در مسائلی که بهت ربط نداره خودتم از چشم ننداز خوبه اونم بیاد بگه در بیار ؟
نداشته باشی!در واقع هیچکس ندارهاونایی هم که میگن با حامی ایم اداش در میارن
داره بهانه میاره وابستگی داره به شوهرش ۷۰ درصد زنها طاقت طلاق و دوری ندارن و حامی نداشتن رو بهانه میکنن اینو با چشم دیدم کسی که واقعا نخواد زندگی کنه و دل کنده باشه از شوهرش شده تو پارک بخوابه طلاق میگیره