2777
2789

ببین شوهرمنم همینه ولی فرقش اینه با خودم میگم تو کی هستیو چ ارزشی داری ک بخام بهت فکر کنم به روش بیار ک فکرنکنه حالیت نیس .ولی این ادم ارزش نداره بهش فکر کنی ب خودت برسو برای خودت ارزش قائل باش الان دیگه جامعه همین شده 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن عاقلیه بخداا ..درست میگه ...همه مردا همینطورن حالا باز الان بچه هاش پدر دارند سا یه امن دارند طفل ...

اتفاقا من که میرم پیش روانشناس همینو بهش گفتم 

گفتم همه ی مردها اینجورین گفت نه طرز فکر اشتباهیه و توشیح داد که چطوری بفهمم مردی اینجوری هست یا نه و دلایل اینکه بعضیا اینجوری هستن رو هم گفت 

روانی نمونده برام روزی چند ساعت گریه میکنم و از خدا خواهش میکنم مرگمو بده

بیخیال خودتو به ندیدن و نشنیدن بزن ن گوشیشو چک کن ن دنبالش برو ن پیگیرش باش چرا اینقدر خودتو اذیت میگنی بزار هر کاری دلش میخواد بکنه هیچی هم بهش نگو بهش اهمیت هم نده وقتی نمیتونی جدا شی حداقل کاری ب کارش نداشته باش تو بخوای و نخوای کار خودشو میکنه

چه استدلال مسخره ای

بنظر کسی که پول داره جایگاه اجتماعی داره خانواده ای داره ک پشت و پناه اش اند و..و..و.. مسخره است

ولی کسی ک نه پول داره نه خانواده نه اعتماد بنفس نه هیچی.دوتا بچه هم داره ک بهشون وابستگی عاطفی داره منطقی ترین حرف دنیاست

بخاطر بچها موندم فقطمشاور گف طلاق بگیر

به نظرت موندن برای بچه ها با این پدر وفضای الوده ای که درست کرده بهتره ؟! نه درسته طلاق بد ولی برای بعضی مواقع دیگه تنها راه ممکنه است ..من خودم با سه تا بچه درحال جدایی هستم مشاور هم رفتم اونم پیشنهادش همین بود .بچه های منم خیلی اذیت شدن و پنج سال صبر کردم تا درست بشه ولی نشد دیدم بچه ها اذیتن دیگه تصمیم جدایی شد 

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

😅😅😅😅عجبااااااا

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
بخاطر بچها موندم فقطمشاور گف طلاق بگیر

خب خودتم که داری میگی بچه هاتم توی این شرایط دارن روانی میشن  . شرایط و محیط سمی ، میگی روزی چند ساعت گریه میکنی،  این چه زندگی برای خودتو بچه ها درست کردی ، حداقل یک مدت جدا زندگی کن شاید به خودش بیاد ...

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
بنظر کسی که پول داره جایگاه اجتماعی داره خانواده ای داره ک پشت و پناه اش اند و..و..و.. مسخره استولی ...

اگر شما پست ایشون رو خونده باشی میبینی که نوشته همه ی مردها مثل همن حداقل این پدر بچمه 

خب اینکه پدر بچشه میشه استدلال که مرده هر غلطی دلش خواست بکنه ؟!!!!!

درسته یه جاهایی باید خوبیای همسرمون ببینیم ولی ۹۰ در صد مواقع از دست شوهر دیوانه .روانی ودر خوشبینانه ترین حالت دچار افسردگی میشیم چند روز پیش که دیگه به خرخرم رسیده بود انقد جیغ وناسزا گفتم حالم بد شد آب قند خوردم تا حالم خوب بشه 😭

ببین شوهرمنم همینه ولی فرقش اینه با خودم میگم تو کی هستیو چ ارزشی داری ک بخام بهت فکر کنم به روش بیا ...

حرفت درسته ها.ولی وقتی شوهرم اینجوریه چطور به خودم برسم برای خودم زندگی کنم.چطور آرامش بگیرم.اصصصلانمیشه

اتفاقا من که میرم پیش روانشناس همینو بهش گفتم گفتم همه ی مردها اینجورین گفت نه طرز فکر اشتباهیه و تو ...

درسته همه مردها اهل خیانت و هوسباز نیستن ، اما هرکی یک ایرادی داره یکی بددله ، یکی خسیسه ، یکه بد دهنه ، یکی وحشیه یکی معتاده ...، و اگه از همه نظر خوب باشه تا حالا صد بار رو هوا بردنش ، مخصوصا در ازدواج دوم ...مگر اینکه خیلی خوش شانس باشه و خدا دوسش داشته باشه و یک بهتر شو نصیبش کنه 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
حرفت درسته ها.ولی وقتی شوهرم اینجوریه چطور به خودم برسم برای خودم زندگی کنم.چطور آرامش بگیرم.اصصصلان ...

ببین شوهرت برات مهمه ک نمیتونی ارامشتو حفظ کنی سعی کن فقط ب عنوان یه وسیله به عنوان پول کندن ازش ببینیش اون کارایی دیگه نداره.بانقشه های مختلف ازش پول بکش کارایی مرد همینه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من