2777
2789

خدا خیرشون نده بچه مردم که تو ناز ونعمت وآرامش زندگی می‌کرده میارن بد بخت ومفلک میکنن که نتونه بدون آرامبخش بخابه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ببین شوهرت برات مهمه ک نمیتونی ارامشتو حفظ کنی سعی کن فقط ب عنوان یه وسیله به عنوان پول کندن ازش ببی ...

آره درسته.وقتی ارتباط جنسی ازت میخاد انگار یکی داره بهت تجاوز میکنه وقتی دوسش نداری حالت باهاش بده 🤮🤮

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوستم شوهرش همش خیانت می‌کرد یواشکی اما زنشم خیلیییییییییییی دوست داشت و بهش احترام میزاشت و براش خرج می‌کرد،  اینم جدا شد و چون نمیتونست تنها زندگی کنه ، با یکی دیگه ازدواج کرد که مطمئن بود خیانت نمیکنه ، اما مرده وحشی و بوکسور بود و هر شب کتکش میزد ، مجبورش کرده بود بره سر کار ، به بچه های مرده برسه ، خسیس بود و این از ترس اینکه همه نگن دوباره طلاق میگیره  و خودش مشکل داره ، تحمل می‌کرد ....

زندگی همیشه اونجوری ک میخوایم پیش نمیره

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
روانی نمونده برام روزی چند ساعت گریه میکنم و از خدا خواهش میکنم مرگمو بده

خدامرگ نمیده فقط بایدچاره خودتوبرداری این آدمم عوض بشونیستش تومیمونی بایک جسم و روح مریض براثرجوشهاییکه زدی طلاق بگیرخودتوخلاص کن چندسال دیگه جونی واست نمیمونه ازجوشهاییکه زدی

کاربر مردهستم 
زن عاقلیه بخداا ..درست میگه ...همه مردا همینطورن حالا باز الان بچه هاش پدر دارند سا یه امن دارند طفل ...

چه عجب چرا  ما اطرافمون اینجور مردایی ندیدم همه نشستن سر زندگیشون کاری به کسیم ندارن مگه شما کجا هستین مرداتون به همه چشم دارن من پدرم عموهام دایی هام چندین ساله زندگی میکنن خداروشکر به کسی چشم نداشتن وزناشونو میپرستن ای توجیح های مسخره رو ول کن

الهی بگردمتازه سرکار بری بچه ها رو چیکار کنی؟ کوچیکه رو مهد بزاری نصف حقوقت میره پای مهد... سخته

اره دقیقا 

واگذار خودش و دوست دخترش رو کردم بخدا، امیدوارمتو همین دنیا خدا جوابشون رو بده 

عزیزم اصلا از طلاق نترس.خیلی ها بودن هیچ حامی نداشتن ولی تونستن یه زندگی خوب بسازن واسه خودشون بچه.فقط اگر دست روت ببند کرد و شکایت کردی خیلی کمک میشه بهت. حتما شکایت کن. کافیه دوسه بار بری پزشک قانونی.خیلی بهت کمک میشه