یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میشه بپرسم شما مدرن با دوستی ازدواج کردید یا سنتی؟
اگه واسه این میپرسی که ببینی سنتی خوبه یا دوستی باید بگم که کلا به ذات طرف مونده چه با عشق ازدواج کنی چه سنتی مردت باید مرد باشه پدر مادر من سنتی ازدواج کردن خواهرم سنتی ازدواج کرده و واقعا شوهراشون عاشقشونن ولی داییم که باعشق خیلی شدید ازدواج کرده به زن دایم خیانت کرد همینطور شوهر خودم که با عشق باهم ازدواج کردیم
شوهرت مریضه فکر میکنه رسالتش اینه که هر زنی میبینه باید وارد رابطه بشه. خودشیفته اس. به جای اینکه بهش بگی چرا رفتی دنبال خانما و.... تحقیرش کن بگو تا با این قیافه داغون تو با این سن سال بالا کسی بهت پا نمیده مگر چهار تا داغون تر از خودت. بگو الان پسرای ۱۹ ساله با پول و ماشین باباشون تو جامعه زیادن کی محل تو میده. آنقدر هر روز تحقیرش کن بشینه سرجاش
اسی من همسر سابقم اینجور بود گفتند انحراف نسی داره و فقط با دارو خوب میشه جدا شدم الان ازدواج موفقی کردم و همسرم خیلی عاشق هم هستیم از خدا ممنونم ک این فرشته را به من داده
من دوسپسرم برای یه دختر فقط چراغ میزنه دهبار تو سرش میزنم که نمی خوامت برو گمشو جواب تلفناشو نمیدم پدر خودشو اعصابشو درمیارم به گوه خوردن میفته شوهرمو که هیچی دیگه