2777
2789
عنوان

شما کشک بادمجون رو چجوری میپزین❓

259 بازدید | 20 پست

مامان من یه و نیم استکان آب می‌ریزه بادمجونای سرخ کرده و پیاز نگینی و سیر رو میریزه توش.ولی مزه آب میده هیچ مزه ای نمیده.نمیدونم دلیلش چیه میگه به خاطر اینکه بادمجونا گلخانه ای هستن

الان زدم تو نت دیدم نیازی نیست آب بریزی بادمجونارو میریزی تو پیاز سرخ شده و سیر و تفت میدیم و....

دلم یه کشک بادمجون مشتییییی میخاد میشه بگین شما چجوری میزارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول ودقمیکنم عد لبشون میکنم تو پیاز فراخوان و نعناع و زردچوبه میریزم با گردو پودر شده

بعد کشک رو ت ا حل میکنم میریزم دا خلش

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من بخار پز میکنم چون سرخ شده خیلی روغن مصرف میشه و چرب دوست ندارم

بخار پز ک شد به میکنم و تازه یکم تفت میدم نعنا و پیاز داغ و کشک میریزم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سرخ میکنم بادمجونارو

بعد پیاز داغ رو یکم سیر توش تفت میدم نعناع خشک اضافه میکنم

کشکو با یکم آب جوش قاطی میکنم بادمجونا رم میریزم توش چن تا قل میخوره به روغن میوفته محشررر میشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

پیاز فراوون خلالی خورد میکنم همراه سیر رنده شده و گردو آسیاب شده  بادمجونای ک از قبل سرخ کردم میکوبونم بهش اضافه میکنم همراه با ادویه زردچوبه...بعد نعناع خشک میریزم روش همراه با دو قاشق کشک آماده هم میزنم درشو می‌زارم تا آماده بشه 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

عزیزم بادمجون سرخ شده خیلی چربه 

روی گاز چندتا بادمجون بزار کباب بشن 

پوست بگیر بعد له کن 

بعدش پیاز نگینی تفت بده سیر رنده شده نعناع خشک و بادمجوم اضافه کن قشنگ تفت بده کشک اضافه کن