2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم شما مدرن با دوستی ازدواج کردید یا سنتی؟

اگه واسه این میپرسی که ببینی سنتی خوبه یا دوستی باید بگم که کلا به ذات طرف مونده چه با عشق ازدواج کنی چه سنتی مردت باید مرد باشه پدر مادر من سنتی ازدواج کردن خواهرم سنتی ازدواج کرده و واقعا شوهراشون عاشقشونن ولی داییم که باعشق خیلی شدید ازدواج کرده به زن دایم خیانت کرد همینطور شوهر خودم که با عشق باهم ازدواج کردیم

فکر میکنی طلاق به این راحتیه من الان میخام جداشم چیکار کنم تو این دنیای بی درو پیکر

هیچی برو.دنبال زندگیت 

مگه زندگی شما فقط بر پایه شوهر بوده ک الان نباشه بخوای لنگ بمونی...

داشتن پدر هیز و مریض برای بچه ها فقط باعث بد اموزی و سر شکستگیه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرت مریضه فکر میکنه رسالتش اینه که هر زنی میبینه باید وارد رابطه بشه. خودشیفته اس. به جای اینکه بهش بگی چرا رفتی دنبال خانما و.... تحقیرش کن بگو تا با این قیافه داغون  تو با این سن سال بالا کسی بهت پا نمیده مگر چهار تا داغون تر از خودت. بگو الان پسرای ۱۹ ساله با پول و ماشین باباشون تو جامعه زیادن کی محل تو میده. آنقدر هر روز تحقیرش کن بشینه سرجاش

💙💙💙💙
بچهامم دارن روانی میشن بخدا تو این شرایط

وای مثل منی شوهر من علاوه بر غلط اضافی خیلی خسیسسسسس خیلی و دیکتاتور من هنوز روز مادر بخاطر دست خالی بودنم نرفتم دیدنش دلم طاقت نیاورده امروز میرم 

همین کارو کردم با خودم خوشم باشگاه میرم بیروت میرم کلاس میرم اصلا نگاشم نمیکنم وقتی میاد خونه میرم ت ...

بگو نیست تا حالا نرفتی؟؟؟ عنترهای پر ادعا. از آدم بودن فقط نیازشو دارن