2777
2789
عنوان

شوهرم تو ماشینم ردیاب گذاشته 😐

1688 بازدید | 92 پست

باهم خیلی مشکل داشتیم و الانم همچنان ازش بدم میاد متنفرم فهمیدم ک تو ماشینم ردیاب گذاشته تازه اون بیشعور ب من خیانت کرده بعد رفته تو ماشین من ردیاب گذاشته ب نظرتون میخواد ازم اتو بگیره برا طلاق یا نه می‌ترسه ک من برم با کسی؟؟؟

کافر همه را به کیش خود پندارد

خودش عوضیه خیال میکنه مثل خودشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مثلا بری باکسی میخواد پیدات کنه ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور متوجه شدی؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

کافر همه را به کیش خود پنداردخودش عوضیه خیال میکنه مثل خودشی

دقیقا فک کرده مثل خودش عوضیم می‌دونی موقعی که داشتیم دعوا میکردیم بهش گفتم فک کردی برا من نیست چرا از تو بهترشم هست اما من انسانم اهل خیانت نیستم مثل تو حیوان نیستم بعد ماشینمو ردیاب گذاشته 🤦

چطور متوجه شدی؟

ی بار بهم زنگ زد که کجایی تازه باهم همون روز آشتی کرده بودیم گفتم کار دارم و نمیتونم صحبت کنم بخاطر خیانتش ک قهر بودم بعد گفت چ غلطا مگه چیکار داری یهو بعد ی ربع دیدم همون منطقه ای ک من بودم داره دور میزنه شک کردم اون روز بعد دوروز از قصد رفتم دنبال دوستم رفتیم کافی شاپ بهش گفتم حواست باشه ببین شوهرم نمیاد بعد از ده دقیقه گفت سه بار رد شد و داخل و دید 😐

کاش منم میدونستم از کجا ردیاب بخرم میزاشتم تو ماشین شوهر عوضی و خیانت کارم . از کجا باید خرید هم شنو ...

دقیقا منم دوست دارم باز میترسم ببره ماشینو نمایندگی بفهمن منتظرم تا موعد چک ماشینش بگذره بعد بزارم