2777
2789
بهترین کارو میکنی غصه خوردن فقط باعث میشه خودت نابود بشی از لحاظ روحی به اون شوهرت هیچی نمیشه همینطو ...

قبلا مدام چکش میکردم 

باسیاست زیر زبونشو میکشیدم هر چی بیشتر میفهمیدم بیشتر اذیت میشدم الان که بی خیالش شدم خیلی بهترم ولی اخرش یه غمی تو دلمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم خیانت دیدم و همچی بخشیدم که زودتر تموم بشه همچی با کلی تراپی و کار کردن رو خودمم هنوزم حالم ...

من زرد ولاغر شده بودم از خیانتاش ...من بچه هم نداشتم ک سرگرم بشم وفکری نشم ...به خاطر همین خداروشکر جدا شدم....

همه جوانب در نظر بگیر اگه واقعا نشدنیه پس فضای خونه برا خودت و بچه ها سعی کن آروم کنی

راستم میگه اسی تو ک میدونی شرایط طلاق نداری ...

با بچه هات باش ناراحتشون نکن روی خودت کارکن تلاش کنم

الهی خیرنبینن مردای گنده بی مخ ک خیانت میکنن..

از وقتی دلمو شکونده همین جوری داره پشت سر هم بد میاره همش از در میاد تو یه جاش شکسته وداغونه ولی ادم نمیشه 

خونواده لجنشم باهاش همدستن اونا هم همین جور ولی به رو خودشون نمیارن

من تصمیمم رو گرفتم میمونم و بالا سر بچهاممگاهی وقتا که خییلی بهم فشار میاد و نمیتونم تحمل کنم میام ا ...

دایی من ک گفتم خیلی هوله ، الان البته پیر شده ولی بازم هوله ، زنداییم خیلی باهاش ساخت ، زنداییم خونه نامادری بزرگ شده بود ، اصلا دوست نداشت برگرده اونجا ، پدرشم مسئولیت پذیر نبود . شاید به همین دلیل بود مه با داییم میساخت و به روی خودش نمیاورد و همچنان نمیاره

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
فکر میکنی طلاق به این راحتیه من الان میخام جداشم چیکار کنم تو این دنیای بی درو پیکر

بدترین کاری که آدم می‌تونه با خودش بکنه همینه

که پیش یه آدم ظالم بمونه بخاطر این که میترسه شاید تنها بشه

تنهایی بهتره یا ظلم؟؟

فکر کن الان یهو ۸۰ سالت شد و درحال مرگ بودی و کل عمرت پیش اون مونده بودی و کل زندگیت از جلوی چشمات رد میشد

حسرت نمیخوردی؟؟

You smiled at me,like Jesus to a child:)✨🌿

ببین تایپیک هاتو خوندم

شرایط سختی داری

حالا که تصمیم گرفتیم بمونی بخاطر بچه هات چند تا تصمیم دیگه هم باید بگیری

تصمیم بگیر برای خودت خوش باشی

بهترین هارو برای بچه هات فراهم کنی

تا میتونی ازش پول بگیر بعنوان پشتوانه تا میتونییییی

تو نگیری زن خراب میگیره

مدام بگو پول میخوام

قیمت ۳ برابر بگو

غذا از بیرون بگیر

بهترین لباس بپوش

بهترین سفر برو با بچه هات

باهاش ابدا رابطه نداشته باش مریض میشی

بزار با هر خری میری بره

خروج که فروختی مهم نیست کی سوارش میشه

ولش کردی مهن نیست که باهاش

همسرت هرست و اصلا پشیمون نیست

پس قطعا دوباره این کار و میکنه

تو رو هم میخواد بخاطر بچه هاش

تو هم که هستی بخواه همسرتون فقط بخاطر پول

انقدر پول بگیر و خرج کن که عاصی شه

تا در موقع خودش ازش جدا شو وقتی بچه هات بزرگ شدن و تونستی تنهایی خونه بگیری و باهاشون باشی

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

خخخخ خندم گرف

تصورش کردم

خب تونمیگی منم میام یا چرامیری؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆