یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از اول خودت شروع کن از کتاب هایی راهنمایی و دبیرستان خودت میتونی من مثل شما بودم از کتاب اول راهنمایی شروع کردم لغات خوندم تمرنات کتاب حل میکردم تا سوم دبیرستان بعد دیگه اشنایی داشتم با زبان کلاس رفتم ولی ادامش ندادم ب دلیل مشکلاتی کانال تلگرام سایت هایی هم هستن مجازی از صفر اموزش بدن تو اینستا هم هست
بستگی به تلاش زبانآموز و مهارت استاد داره. من دانشجوی یکی از زبانهام و گاهی کلاسهامون آنلاین برگزار میشه. کیفیت بعضی از کلاسها بهتر از حضوری میشه. چون اون استاد بلده از امکانات مختلف استفاده کنه و اتلاف وقت کمتری داره.
اپلیکیشن دولینگو رو نصب کنین رو گوشی شروع کنین به یادگیری باهاش.باور کنین عالیه .بهتر از هر آموزشگاه و کلاسیه.من یه مدته انگلیسی رو دارم اینجوری میخونم.اخیرا زبان آلمانی رو هم شروع کردم با همین دولینگو.کاملا صفر بودم الان کلی کلمه و جمله یاد گرفتم به المانی