2777
2789

من زبانم صفره دوست دارم از اول یاد بگیرم از ABCولی خجالت میکشم برم آموزشگاه حس میکنم سنم زیاد برای این که برم از اول شروع کنم

خصوصی برو 

خجالت نداره

منم ۶ سال کلاس زبان رفتم 

پنج سالیه که گذاشتم کنار همه چی یادم رفته تقریبا 

میخوام شروع کنم دوباره 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول خودت شروع کن از کتاب هایی راهنمایی و دبیرستان خودت میتونی من مثل شما بودم از کتاب اول راهنمایی شروع کردم لغات خوندم تمرنات کتاب حل میکردم تا سوم دبیرستان بعد دیگه اشنایی داشتم با زبان کلاس رفتم ولی ادامش ندادم ب دلیل مشکلاتی کانال تلگرام سایت هایی هم هستن مجازی از صفر اموزش بدن تو اینستا هم هست

من هم همین مشکل دارم...البته سطح زبانم از شما فک کنم بالاتر باشه...ولی خیلی علاقه دارم ادامه بدم...و ...

خب اگه سطح زبانتون بالاست بریم خوبه که من مشکلم اینه سطحم صفره

کلاس آنلاین یادگیریش در حد کلاس های حضوری هست

بستگی به تلاش زبان‌آموز و مهارت استاد داره. من دانشجوی یکی از زبان‌هام و گاهی کلاس‌هامون آنلاین برگزار می‌شه. کیفیت بعضی از کلاس‌ها بهتر از حضوری می‌شه. چون اون استاد بلده از امکانات مختلف استفاده کنه و اتلاف وقت کمتری داره.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

اپلیکیشن دولینگو رو نصب کنین رو گوشی شروع کنین به یادگیری باهاش.باور کنین عالیه .بهتر از هر آموزشگاه و کلاسیه.من یه مدته انگلیسی رو دارم اینجوری میخونم.اخیرا زبان آلمانی رو هم شروع کردم با همین دولینگو.کاملا صفر بودم الان کلی کلمه و جمله  یاد گرفتم به المانی