2777
2789
عنوان

کسی ک صورتش کشیده اس چ مدل مویی میاد بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 42 پست
سرچ کن بیگودی یکدست یا بیگودی فومی من با اینا وقتی موهام نم داره حالت میدم

میخرم الان میخام برم بازار

از این فومی ها بخرم خوبه؟زود خراب نمیشه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ن صورتم کشیدس اصلاااا فکر چتری و سوسکی نکن جانممم

من موهام یکم موج داره صورتمم کشیدس چتری زدم بیچارهههه شدم همش با اتو مو جلوی آینه بودم تا بلند شدن فرق هم اصلاااا بهم نمیاد بیشتر اوقات اتو میکنم یه طرف میندازم ولی چتری خیلی بهم میومد😁مشکلم حالت دار بودن موهام بود😅🤣

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بری من خودم کمی کشیدس حس میکنم یه بری بیشتر بهم میاد اما شوهرم میگه بالا قشنگ تر با این که حس میک ...

دقیقا بالا من یبار زدم یکی تو دانشگاه گفت چ صورت درازی😑😑😑😑😓نفهم 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

ببین موی صاف صورتو کشیده تر میکنه ولی موی صاف با چتری صورتو گرد میکنه،بنظرم برو اول وزی و آسیب موهاتو با بوتاکس مو یا پروتعین تراپی یا نانوژل برطرف کن(اگه نمیخوای چتری بزنی بدون اینکه موهاتو صاف کنی این کارا رو انجام بده) بعد یه روتین موی حالت دار یا فر داشته باش و بیشتر باز بزار موهاتو و بریز اطراف صورتت یا فر داعم کن،فر صورتو گردتر نشون میده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من موهام یکم موج داره صورتمم کشیدس چتری زدم بیچارهههه شدم همش با اتو مو جلوی آینه بودم تا بلند شدن ف ...

کراتین و اینا هس دیگه،اگه میخوای هزینش زیاد نشه موادشو بگیر خودت تو خونه چتریاتو کراتین کن با ویدعوهای یوتیوب،برای سلامت موهاتم شامپو بدون سولفات و ماسک مو بگیر تو حموم بزن اومدی بیرون بزار نم موهات گرفته شه با سشوار رو به پایین خشک کن یکمم روغن ارگان بزن اصن اینقد خوب میشهههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کراتین و اینا هس دیگه،اگه میخوای هزینش زیاد نشه موادشو بگیر خودت تو خونه چتریاتو کراتین کن با ویدعوه ...

مرسی گلمممم🥰😍😘

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
کراتین و اینا هس دیگه،اگه میخوای هزینش زیاد نشه موادشو بگیر خودت تو خونه چتریاتو کراتین کن با ویدعوه ...

دو بار کراتین کردم یکبارم پرو تئین گند خورده ب موهام داغونتر از روز اول

البته دیگ خراب شدن با این اوضاع تحملشون سخته بازم عید کراتین میکنم

دو بار کراتین کردم یکبارم پرو تئین گند خورده ب موهام داغونتر از روز اولالبته دیگ خراب شدن با این اوض ...

خب پس به احتمال زیاد یا مشکل تغذیه داری یا هورمون

بنظرم برو پیش متخصص پوست و مو برات ازمایش بنویسه ببینی مشکل از کجاست با یه دو جلسه مزو و یا پی ارپی موهاتو اوکی میکنه هزینشم هم قیمت کراتین در میاد تقریبا،درمانی ام هس موهاتم تقویت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40