2777
2789
😭😭😭😭میدونی چیه.شاید باورت نشه اما با توضیحات که داری میگی گریم گرفته😭اصلا یه جوری شدمخدا خودش ب ...

ممنونم عزیزم 

راست میگن خدا دردو بده صبرشم میده 

قبلا خیلی حساسیت به خرج میدادم و سر اینکه هیز بود ناراحت میشدم و گریه میکردم اما الان زل میزنه تو چشام میگه کاری نکردم که الکی گندش نکن منم فقط تاسف میخورم براش

تازه میگه وقتی میفهمی به روم نیار خیانتامو که حرمتا نشکنه بینمون و پررو نشم 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس نباید همه قصور را گردن شوهرتون بندازید، خودتون، خانم های دستتون هم مقصرید، البته شوهرتون هم که تق ...

دنبال مقصر نیستم زندگی من سوخت و نابود شد دیگه

من تعصبی روی امام خمینی ندارم، به حرفش استناد کردم تا سهم خانمش را در رفتار شوهرش تعیین کنم.ضمنا در ...

صورت مسئله رو پاک میکنی.شوهر ایشون بیماره هر چیزی شما میگی به رفتار خودت نگاه کن تعجب میکنم.شما ی خانومی همچین نظری میدی.ذات همسرشه مهمونی نره مهمون نیار تو کوچه خیابون چی محل کار چی حرفها میزنیدا

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
صورت مسئله رو پاک میکنی.شوهر ایشون بیماره هر چیزی شما میگی به رفتار خودت نگاه کن تعجب میکنم.شما ی خا ...

من مثالهایی را که خودشون میزنن تجزیه تحلیل می کنک، خانم همسایه، دورهمی و از خودم چیزی نمی گم

میخواستی پدر بچه هات یکی دیگه باشه؟ چرا انقدر درب و داغون حرف میزنی

منظورم اینه که درسته واسه من شوهر خوبی نیس ولی پدر خوبیه همین 

درب و داغونم خودتی عزیزم 

استاتر عزیزم ...بعضی خانما گفتند طلاق بگیر .طلاق رو خانمی میگیره ک از نظر مالی مستقل باشه درآمد خوبی داشته باشه و خانوادش پشتش باشن مادی و معنوی..زندگی ۸۰درصد خانمای مطلقه تو کشور ما سخته.باور کن مرد خوب بزور پیدا میشه مردا بیشترشون هولن بعضیا زرنگن گندشون درنیومده بعضیا هم مثل شوهر تو پررو..فکر خودت و بچه هات باش خیلی ب خودت برس کلا بیخیال اون مرد باش .بخاطر بچه هات جو خونه همیشه آروم باشه  درسته بچه بزرگ میشه همیشه طلبکاره ک تو چی کار برام کردی هرچقد بگی بخاطر تو اون زندگی رو ادامه دادم اما اونا بچه هاتن کوچیکن کنار تو براشون امن ترین جاست..از خدا برای قلبت آرامش میخوام ..حیف جوونیته با گریه و ناراحتی داغون نکن خودتو ..جوونی هیچ وقت برنمیگرده 

❤❤🐥🐣