2777
2789
تو یا مشکل روانی داری یا سود و منفعتی عایدت میشه که این همه اصرار داری دروغات را به کرسی بنشونی

گزارش نزنینا بذارین تاپیک باشه تا افکار عمومی نظرات ایشون رو بخونن و با افکارشون آشنا بشن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سی و نه سالمه کادر درمانم هجده سال سابقه دارم اگه برات کافی نیست کپی کارت شناسایی دارای نظام رو ...

خب لطفا برگردید  وپستتون رو با دقت مطالعه کنيد 

اول اینکه خیلی عصبی ونگرانید که صحبت های من باعث تغییر نگرش خودتون با دیگری شود 

دوم اینکه

الان این که شما کادر درمانید یعنی این که من باید قبول  کنم که شما در مورد تمام مسائل آگاهی کامل دارید و دیگه سکوت کنم

و سوالی دارم چرا باید من فکر کنم  یا بخوام که شما از من بترسید؟

و اینکه آیا پیام های من رو با دقت مطالعه کردید؟.من در کدامشان قصد گول زدن کسی را داشتم و یا کسی را اجبار به پذیرفتن صحبت هام کردم؟

شما آزادید که نظر بدید مثل من که میتونم نظر بدم

پس اینهمه خشونت برای چیه؟

واینکه بله همینطوره برای همینه که مردمشون در محیط های اداری ودانشگاهی و...قوانین پوشش دارند 

برخلاف وضعیت دانشگاه‌های ما که شده محلی برای نمایش اندام و... 

واینکه خیلی سطحی نگری هست وقتی که فرض کنیم یک کشور بیاد سیاست کلان اقتصادی و...بر اساس احترام به حقوق  زن بگذاره وقتی که سود های کلانی از زن وطبیعش میبره 

کاش بیشتر درباره نگاه غرب وسایر جوامع به زن مطالعه کنید

ما مشکلمون زنان ضد زن هستند متاسفانه

خب لطفا برگردید وپستتون رو با دقت مطالعه کنيد اول اینکه خیلی عصبی ونگرانید که صحبت های من باعث تغیی ...

چرا باید با صحبت های شما طرز فکر من تغییر کنه؟چرا باید نگران باشم؟!!!!!!

گفتم که من ازتون خواهش کردم با تمام توان به تلاش هاتون  ادامه بدین خط اخر هم نوشتم 

رزومه هم برای این گذاشتم که تو کامنتت خطاب به من نوشتی اصلا چقدر مطالعه داری زنی یا مرد 

مگه مردم بیکار هستن اراجیف تکراری اینا را بخونن

دلار  وارد کانال هشتاد شده مهاجرت ده هزارتا کم داره تا به مرز عدد فرار برسه  مسئولا دارن راجع به فروپاشی اقتصادی بهم هشدار میدن ایشون روی منبر راجع به فروپاشی غرب سخنرانی میکنه یعنی چه رویی بخدا چه رویی

دوست خوبم 🥲نزدیک یک سال که همدیگرو میشناسیم و کلی با هم صحبت کردیم ...

عزیزم میدونی که منم به بدترین شکل ممکن این ضربه رو خوردم و درکت میکنم پس این حرفایی که میگم از سرخوشیم نیست...

یادته من اوایل چقدر بال بال میزدم و حالم خراب بود ؟یادته چقدر با شوهرم بحث میکردم که چرا من؟چرا این کارو کردی چطور دلت اومد؟اما از یه جایی به بعد فهمیدم که از اولش هم این من بودم که براش وقت میذاشتم این من بودم که عاشق بودم و براش انرژی میذاشتم... اشتباه از من بود که نشناخته خودمو براش خرج میکردم... باورت میشه دیگه برام اهمیتی نداره ! دیگه پیگیرش نیستم دیگه زنگ نمیزنم بهش کجایی چرا مشغولی چرا دیر کردی؟کلاً این کلمه "کجایی"از ادبیاتم حذف شده ... چون دیگه اهمیتی نداره کجاست و با کی وقت میگذرونه اون زمان که برام مهم بود و بهترین رفتارو باهاش داشتم منو نخواست حالا که دیگه اونم منو بخواد من نمی خوامش...

یادم میاد روز هایی که میرفت پیش اون زن یادم میاد لحظه هایی که جلو من با گوشیش بهش پیام میداد یادم میاد میرفت حموم که بعدش بره پیش اون زن ..‌.یادم میاد چقدر بهم دروغ گفت دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم این که بخوام پیگیرش باشم و هی حواسم بهش باشه کجا میره و چیکار میکنه نشونه ی دوست داشتنشه ...که من ندارم دیگه...

باید بِکَنی ازش اون بند های احساسیتو رها کن ازش تا انقدر عذاب نکشی...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️