2777
2789
عنوان

همین الان پریود شدم حموم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود چه ربط به نظافت داره وایساده دوش بکیر حموم کن مکه باید کف زمین بشینی ضمنا مگه کف زمین حموم شما ...

فکرکنم شما دردنخواهی داشت بعدحموم

من برم دو روز اول رو از درد باید زمینو چنگ بزنم وخونریزی شدید ترمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

این متخصص اورولوژی افزود: استحمام در دوران قاعدگی هیچ گونه خطری برای خانم‌ها ندارد، به گونه‌ای که تمام پزشکان توصیه می‌کنند، خانم‌ها در این دوران روزانه استحمام داشته باشند و نواحی ترشحات را بخوبی شست‌و شو دهند، زیرا اگر ترشحات در ناحیه‌ای از بدن از جمله کشاله ران تجمع یابد موجب رشد باکتری و قارچ در بدن می‌شود.

پریود چه ربط به نظافت داره وایساده دوش بکیر حموم کن مکه باید کف زمین بشینی ضمنا مگه کف زمین حموم شما ...

خب همه که مثل شما نیستن آدم با آدم فرق داره. بعضیا دو روز اول دردشون زیاده برن حموم حالشون بدتر میشه

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

درد دارم ولی حموم میرم

من وقتی شدم میرم وبعد دو روز

کم نیست بنظرم

برم باید چندساعت بیوفتم تابهترشم

دردش بکنار

گرفتگی بدی هم میگیرم

ترجیح میدم نرم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
دوش آب گرم مشکلش چیه برای رحم

متاسفانه بدن ما خانما بشدت حساسه 

سه روز اول رحم کلا سرد هست و خونریزی شدید بخاطر همین اب نخوره بهتره و نمیدونم شنیدید یا نه میگن حتی در سرویس بهداشتی هم کمترین اب رو مصرف کنید چون موجب عفونت و سردی  و..اژن میشه و تنبیلی تخمدانم از همین میاد 

وقتی آنقدر حموم نرفته که سرش چربه

تازه پری شده ازقبل نرفته شاید وقت نکرده

من یک روز نرم چرب میشه وخارش میگیرم

بحثش سر رفتن حمومه وقتی پریوده

منظورمن این نیست کلا نریم حموم واقعا چندشه

حتی بعضیامیگن نباید موقع رفتن دسشویی خودتو بشوری

من از اول هم حموم میرم هم حسابی میشورم خودمو😁تاحالام ن کیستی ن چیزی گرفتم

حتی نوجوونی ک پری شدم سال اول میرفتم توی حوض اب نمیدونستم🤧