2777
2789
خاهر ن اجی داداش اقاهستم

داداش بودی که اینجا نبودی!!! 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من دوستم شوهرش همش خیانت می‌کرد یواشکی اما زنشم خیلیییییییییییی دوست داشت و بهش احترام میزاشت و براش ...

من یکی از دوستام بخاطر سهل انگاری بار دومم که ازدواج کرد جدا شد همسر اولش معتاد بود همسر دومش هم به قرص اعتیاد داشت هم بدرد نخور بود 

مردم چه کاره ان فقط وقت دخالت سر میرسن وقت مشکلات محو میشن 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یا مشکل روانی داری یا سود و منفعتی عایدت میشه که این همه اصرار داری دروغات را به کرسی بنشونی

میخواد خیانت مردا رو توجیح کنه

بگه چون کم میذارید اونم میره سراغ خیانت و اگر حجاب باشه همه چی حله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
پروفایلو نگاکن

چرا متوجه حرفام نمیشی؟ 😅

روز خوش... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

😐😂😂🤣

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من به اونی ک محرکشو انداخته بیرون نگاه نمیکنم چون کار کثیفیهببین ذات بد رو نمیشه هیچ جوره درست کرداد ...

عزیزم ،بله حق باشماست 

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

من هم این رو در مثالم تاکید کردم وقبول دارم

ولی این مسئله رو آیا میتوتی به همه جامعه تعمیم بدی؟

آیا هیچ وقت تحت تاثیر ظاهر قرار نگرفتی؟یا ظاهر کسی احساس 

بد یا حس کم بودن بهت نداده؟

آیا درباره سیستم وجودی وروانی آقایان مطالعه کردی؟

میخواد خیانت مردا رو توجیح کنهبگه چون کم میذارید اونم میره سراغ خیانت و اگر حجاب باشه همه چی حله

دقیقا، اینا هر کثافت کاری دوست دارن میکنن آخرش هم میگن حجاب زنها بد بوده ، چقدر پست هستن.

عزیزم ،بله حق باشماست ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد استمن هم این رو در مثالم تاکید کردم وقبول د ...

نه اصلا

ببین من متاهلم ولی بهم نمیاد

بارها شده خیلیا بهم پیشنهاد دادن چ مجازی چ واقعی

ولی من وسوسه نشدم چون متاااااااهلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ،بله حق باشماست ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد استمن هم این رو در مثالم تاکید کردم وقبول د ...

و در اخر نه حس کم بودن ندارم

چون خودمو کافی میدونم و دلیلی نمیبینم با ی سری ک بزور ژل زیبان خودمو مقایسه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا، اینا هر کثافت کاری دوست دارن میکنن آخرش هم میگن حجاب زنها بد بوده ، چقدر پست هستن.

دقیقا 

شوهر من به حدی پررو هست که برگشت به من گفت یه رفیقی دارم یه زن برده خونش تو تخت خودشون باهاش رابطه داشته که یهو زنش وارد خونه میشه و بر میگرده میره با گریه 

بعد میگه زنش گفته خاک تو سر من که برات انقد کم گذاشتم من مقصرم که تو رو سیر نکردم و از شوهرش معذرت خواهی کرده شوهرم میگه تو هم باید اونجوری باشی گفتم خفه بابا جاکش هرزه چرند نگو حیوان

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤