2777
2789
عزیزم،اینکه همسر دوست شما اروپایی هستند وخیلی هم متعهد خیلی جای خوشحالی داره ومطمئنا خیلی از مردهای ...

چهل ساله تز امثال شماها داره اجرا میشه نتیجه هم داریم می بینم ، ما فقط اظهار نظر کردیم که اونم یعنی صلاحیت نداریم ؟

بنظر من همه مردها این خصلت را دارن فقط بعضی ها قدرت بیشتری دارن و خودشون را کنترل میکنند این خصلت خدادادی هستش اگه این نبود به زن میخواستن چیکار .بنظر من اگه مردی دنبال زن دیگه میره حتما تو خونه یه چیزی کم داره خانم محترم ببین کجا برای شوهرت کم گذاشتی .اگه یک زن با سحر جادویی که داره نتونه مردش را کنترل کنه مطمئن باشید شاید زنهای دیگه از اون سحر جادو استفاده میکنند واین میان شما ظرر میکنید خوش خولقی و برطرف کردن نیاز مرد این دوتا را تو زندگی داشته باشین میتونین زندگی خوبی داشته باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من همه مردها این خصلت را دارن فقط بعضی ها قدرت بیشتری دارن و خودشون را کنترل میکنند این خصلت خد ...

بیخود هرزه گری مردها را توجیه نکن، اگه قانون درستی داشتیم به خودشون اجازه هرزگی نمیدادن.

یکی از این آثار رو همه ما دقیقا باهاش سر وکار داریم

ناتوانی در رقابت 

من سوالی دارم از طرفدارای آزادی پوشش که چه عرض کنم طرفدارای برهنگی

یه زن باید با چند نفر کف خیابان رقابت کنه؟مگه چقدر توان داره؟موهاش رو چند رنگ میتونه بزنه؟چقدر عمل کنه؟پس اون زنی که توان مالیش رو نداره چه کنه؟ کی به زندگی وبچه هاش برسه؟

زنی که همسرش پزشکه مراجعه ‌کرده با روانپزشک 

گفته که بیماران همسر من داخل مطب بدون روسری و...و حاضر میشن،مرد ها هم که به قول خانم ها همه هیز و...که اگر هم نباشه باز هم اثر داره

من با کدوم یکی از این بیمارا رقابت کنم،؟کدوم رو میبینم؟

من فقط شب به شب همسر سرد شدم رو میبینم

باور کنید دقیقا این حرف رو زدند؛ که چرا این خانم که خودش زندگی داره واحساس، چرا وقتی پزشک مرد  هست باید بیاد پیش همسر من تا از من دلسرد بشه؟ با این پوشش؟

توجیه نمیکنم گفتم در وجود اونها هست ولی یه نفر قدرت بیشتری داره و خودشو کنترل میکنه اونم وقتی تو خونه سیر باشه و زنش سیرش کنه و رفیقش باشه نه دشمنش. وقتی بیرون بره یه خوشگل ببینه تو دل خودش میگه من صد برابر بهتر از این تو خونه خودم دارم پس وچشماشو درویش میکنه شما الان اینجا اینجوری صحبت میکنی خوب با شوهرت چطوری هستی عزیزم

چهل ساله تز امثال شماها داره اجرا میشه نتیجه هم داریم می بینم ، ما فقط اظهار نظر کردیم که اونم یعنی ...

بیایم منصف باشیم،واقعا اجرا شده؟؟

و اینکه فرمودید امثال من

مگه شما از من شناخت داری  که چه پوششی دارم وکی هستم که  امثال من رو شناختید؟

من به هیچ عنوان قصد ندارم شما رو مجبور کنم که مثل من فکر کنید،

من فقط تحقیق وبررسی کردم وبه این نتیجه رسیدم 

ودر یک فضای آزاد نظرم رو گفتم،مگ  اینکه شما قصد داسته باشید این آزادی رو با توهین از من بگیرید 

فقط اونایی که میگن ببین برا شوهرت کجا کم گذاشتی که رفت خیانت کرد🤭با توجیهشون،واقعا دهنمون رو بستن

مردم خیلی جاها کم میزاره چه مالی چه محبتی چه حمایتی 

زن باید کشیده بشه سمت مردای دیگه 

چند درصد از زنا تو همین سایت با این شرایط کنار میان چون ی مادرن،چون ابرو دارن

[QUOTE=366111041]خدانکنه.کی گفته همسرمن خیانت میکنه.توهم حتمایکی ازاون بی حجابایی هست که بدن نمایی میکنی برای جذب مشت ...[/QUOTEمستری که مال تو و مادر و خواهران چندش آور از شخصیت پوچ و حرفات مشخصه چقدر بی سواد و چیپی،من قیمت یه ادکلن روی میزم فقط تو و زندگیتو میخره بوی افکار مریضت تا اینجا میاد، تو هم بخودت برسی وقتی پول و عرضشو نداری پس خفه شو بشین سرجات پاچه دیگران رو هم نگیر ،مجبورم کردی با توی بی ارزش مثل خودت برخورد کنم از این ادبیات استفاده کنم باعرض پوزش از دوستان دیگه

[QUOTE=366111041]خدانکنه.کی گفته همسرمن خیانت میکنه.توهم حتمایکی ازاون بی حجابایی هست که بدن نمایی میکنی برای جذب مشت ...[/QUOTشک ندارم که همسرتون از همه خیانتکارتره وقتی معیار سنجشت پوشش و حجابه پس شخصیت و سطح سوادتو جار زدی ارزش بحث هم نداری.          

بحث با ناقص خیالان شیوه ی استاد نیست/ علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست

ریپ نزن که امثال تورو از یک‌کیلومتریش هم رد نمیشم بوی تعفن افکار پوچ‌و بیسوادتاز اینجا هم حس میشه

بیایم منصف باشیم،واقعا اجرا شده؟؟و اینکه فرمودید امثال منمگه شما از من شناخت داری که چه پوششی دارم ...

خب باشه نظرت را گفتی، پست های متعدد هم گذاشتی ، تا تونستی تبلیغ حجاب را هم کردی ، با کلمات هم خوب بازی کردی که حرف ناحق را حق جلوه بدی، ولی آیا فکر کردی مردم کور هستن و یا اونقدر احمق که این را باور کنن. این موعظه ها و سفسطه هاتون هم دیگه جواب نمیده پس داری فقط رو اعصاب ها راه میری.

منظورتون از اون حرفها من بودم؟ من منظورم شخص خاصی نبود که شما به خودتون گرفتین .باشه میخواین خودتو را به نفهمی بزنید بزنید از من چیزی کم نمیشه لهن حرف زدن آدمها نشان دهنده شخصیت اون آدمها هستش

یکی دیگه از آثارش

عدم آزادی واقعی هست

یعنی نداشتن مهارت برای استفاده از آزادی واقعی

اصلا آزادی یعنی چی؟تا حالا بهش فکر کردین؟

آزادی رو بد معنا کردیم همه ما

یله ورها بودن رو با آزادی اشتباه گرفتیم 

من برهنه بد پوشش، نیاز جنسی یه نفر رو تحت شعاع قرار دادم 

ما حق نداریم کاری کنیم که یه نفر در جای نامناسب احساس نیاز بکنه

کسی که بیماره و تحریک بشه و...ودچار اختلال باشه وحتی یک دهم درصد بره سراغ به کودک و به اون آسیب بزنه...

عزیزان من این آزادی نیست این به دور از انسانیت بودنه 

ما قبل از هر طالب حقوق بشر وآزادی ،انسانیم