تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینکه عموم خیلی هیکلیه و مادربزرگ خدابیارمزم کوچولو بود
هرکاری میکردم تو بدن مادربزرگم جا نمیشد
تصور میکردم سر عموم تو سر مادرش گردنش تو گردن مادرش بقیش خطا میرفت یعنی از رون به پایین بیرون بود
هروقتم عمومو میدیدم میگفتم تو چطور تو بدن مامانی جا شدی
خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من و پسر عموم عروس داماد بازی میکردیم باورم شده بود شوهرمه اون یکی دخترعموم و پسر عمم میومدن باهاش بازی کنن من نمیزاشتم دعوا میگرفتم میگفتم علی مال منه یسری باهاشون بازی کرد من فهمیدم تو خواب جوری گازش گرفتم ک ضعف کرد تهدیدش میکردم
یسری عموم ب پسرش گفت خاک تو سرت نکنن از ی دختر کتک میخوری