2777
2789

تا راجب ازدواج تاپیک میزنم

یه عده میگن ازدواج برا چیته ومسئولیتو فلان

انگار تو مجردی کم مسئولیت داریم

منکه به حرف اونا اهمیت نمیدم

اتفاقا مجردی هی باید حرف بشنوی از خانواده متاهلی مستقلی اگه آدم خوب باشه

مجردی خیلیامون گل وبلبل نیست

من دلم میخاد یکی درکم کنه کنارم باشه کمکم کنه 

چرا انکار کنیم ؟

یجوری میگن مجردی انگار همه کارمند بانک ونفتیمو پولدار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف حق

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بخدا منم همینم

یکیو میخوام کنارم باشه

از طرفی میخوام تنها باشم

جدیدا دیگه نمیتونم رفتارای خانواده رو قبول کنم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من اصلا از ازدواج خوشم نمیاد و خانوادم هم سخت گیر نیستن 

اما گاهیییی احساس میکنم قدرت تصمیم گیری ندارم تو زندگیم ، با اینکه سخت نمیگیرن یخورده دخالت میکنن 

برا همین میگم کاش اصلا ازدواج کنم اینجوری بالغ تر به نظر میام و رو تصمیمام حساب میکنن

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

بنظرم ازدواج خیلیم خوبه کی گفته بده من که خیلی راضیم قبلا حس پوچی و بی پناهی داشتم بعدم یکی هست همیشه برات خرج می‌کنه راحت تو مثل پادشاه دستور میدی گوش میده خیلی خوبه هر کسی بر اساس حالش یه چیزی میگه تو اگه دوست داری ازدواج کن

متاهلم.ولی درست میگی واقعا.من مجردی دهنم سرویس بود.الانم شوخرم اوکی نیست.ولی بهتره مجردیه.حداقلللللل خانم خونه خودمم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎