2777
2789
عنوان

اصلا نمیگه بهم عشقم

505 بازدید | 48 پست

دو ساله باهمیم اوایل بهم میگفت عشقم 

اما الان چندماهه اصلا بهم نمیگه عشقم جونم و عزیزم میگه فقط دوست دارمم میگه چون به صورت روتین تو خدافظی و شبخیر میگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقد وابستشم ک‌نمیتونم کاری کنم اصن انگار

چمد سالته ؟معلومه اوله راهی سنی نداری،از من دوستانه بشنو واقعا زندگیتو صرف این مساعل نکن،پسر میره ،دخترایی که مثل شما احساسی هستن آسیب پذیرن اذیت میشن ،بخدا که ارزش ندارن

۲۰ سالمه ، اره اما وقتی بگذره دیگه دست خوده ادم نیست

رو خودت کار کنو قوی شو با منطق مساعلتو پیش ببر با دختر و پسر باش بشناس ولی تو رابطه ی عاطفی نرو حداقل برا سن تو،خیلییی زوده ،ی وقت میگذره میبینی عمری که رفته هیچی بلد نیستی فقط هم درگیر روابط عاطفی و احساسی بودی ،اون طرفه مقابلتم هیچیش نمیشه ،کاش با مادرت دوست بودی  انقدر بهت محبت میکرد فول میشدی،ولی خودتو تغییر بده میتونی

رو خودت کار کنو قوی شو با منطق مساعلتو پیش ببر با دختر و پسر باش بشناس ولی تو رابطه ی عاطفی نرو حداق ...

زکی ب پدر و مادر اونا حتی نمیدونن محبت چیه فقط مامانم تو ذهنشه شوهر کن شوهر کن فلان کارو نکن تا شوهر کنی

[QUOTE=366931974]خیلی دوسش دارم چکار کنم🥲 بدبختی خیلی حساس و عاطفی ام[/QU 

خب این خیلی بده آخه اگر فرد مقابلتون بفهمه متاسفانه امکان داره شما رو ول کنه تو روابط معمولا اینطوریه 

به نظرم روی خودتون کار کنید 

دانشجو هستین؟