2777
2789
انقد مچشو گرفتم دیگه خسته شدم

عزیزم من تجربه و پیشنهاد بقیه رو نخوندم اما نظر من اینه که مثل خودش رفتار کن یا حداقل وانمود کن تا ب خودش بیاد و حال تو رو درک کنه مث فیلم تکخال.. بچزونش

خب باشه نظرت را گفتی، پست های متعدد هم گذاشتی ، تا تونستی تبلیغ حجاب را هم کردی ، با کلمات هم خوب با ...

عزیزم،شما هم آزادی

شما هم نظرت رو بگو وتبلیغ کن

ودلیل منطقی بیار و حرف من رو رد کن

البته بدون استفاده از  حرف های تکراری وتند وتنش زا

من خیلی دیر عصبانی میشم چون به درستی حرفهام  ایمان دارم وبراشون ساعت ها وقت مطالعه گذاشتم 

نه صرفا از پست های اینستا و...کپی برداری کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و من از خیانت همسرم خوشحالم که باعث شد به بن بست گیر کنم و خدا رو صدا بزنمخدایا منه رو سیاه و ببخش ک ...

بعضی شرا توش خیره..چقد خوب برخورد کردی با این مورد و رفتی در خونه اصل کاری..کاش همه مون تو مشکلات همین کارو بکنیم

و من از خیانت همسرم خوشحالم که باعث شد به بن بست گیر کنم و خدا رو صدا بزنمخدایا منه رو سیاه و ببخش ک ...

منم ی بن بستی ام به معنای واقعی 

.از هیچکس کاری بر نمیاد فقط خود خدا میتونه با ی معجزه کمکم کنه..ان شاءالله که هرکی هر مشکلی داره حل شه به برکت صلوات

عزیزم،شما هم آزادیشما هم نظرت رو بگو وتبلیغ کنودلیل منطقی بیار و حرف من رو رد کنالبته بدون استفاده ا ...

هشت میلیارد ادم تو دنیا وجود داره فقط افغانستان و ایران حجاب اجباریه یعنی حدود هفت میلیارد و نهصد نفر انسان که تعداد زیادیشون سیاست مدار رهبر مسئول حقوق دان جامعه شناس ووو بودن نمیدونن فقط شما میدونین و محقق هستین و راه سعادت رو پیدا کردین؟

با کلمات سخنرانی کردن یه چیزه واقعیت مشهود و پیشرفت های دنیا و روش زندگی مام نشون دهنده یه چیز دیگه 

به هرحال چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکی دیگه از آثارش تنوع طلبی هست

ناصرالدین شاه قبلا حرم سرا داشت،امروزه هر کسی کف خیابان حرم سرا داره

تزلزل نظام خانوادگي 

خانم هایی که در خیابان با پوشش باز هستید و در مسیر آقایون

مرد هنگامی که از خونه بیرون میاد شروع میکنه به شما نمره میده ۱۸ ۱۹،۲۰

میره همسرش رو موقع آشپزی، کار خونه ، سر وکله ردن با بچه  در  وضعی کمی آشفته وکلافه میبینه به اون نمره ۱۴

من ایمان دارم که این مسئله سر خودت یا خواهرت یا بچت و...میاد

خشونت های خانوادگی وجن سی

افسردگی وناکامی متعدد

به پوچی رسیدن از خیانت ها 

از هم پاشیدن خانواده ها وبی پناهی کودکان معصوم وبی گناه...

مشکلات متعدد روحی کودکان 

دوستان محترم من، بنده هیچ اجباری ندارم که مثل من فکر کنید

واز طرف هیچ ارگان و...هم نیومدم اینجا که برای شما سخنرانی کنم

اصلا فرصتش رو ندارم 

ولی روزانه بارها وبارها با این آسیب ها روبه رو میشم وآه ها وگلایه ها رو میشنوم

اگر دوست داشتید به صحبت هام فکر کنید 

ممنونم

اگه یه پسر اندام محرکشو از شلوارش بندازه بیرون،خوشتیپه؟؟!!!الان ساپورت کوتاه و کراپ،تو خیابون خوشتیپ ...

من به اونی ک محرکشو انداخته بیرون نگاه نمیکنم چون کار کثیفیه

ببین ذات بد رو نمیشه هیچ جوره درست کرد

ادم بد ذات ب چادری ها هم رحم نمیکنه چ برسه بقیه

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بنظر من همه مردها این خصلت را دارن فقط بعضی ها قدرت بیشتری دارن و خودشون را کنترل میکنند این خصلت خد ...

😐😐😐چ منطق بیخودی

زن کم بذاره مرد حق خیانت داره؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
هشت میلیارد ادم تو دنیا وجود داره فقط افغانستان و ایران حجاب اجباریه یعنی حدود هفت میلیارد و نهصد نف ...

خب سوالی دارم ،شما درباره نظرات حقوق دانان وجامعه شناسان دنیا درباره پوشش تحقیق کردید

البته تحقیق کامل وبه دور از تعصب

میتونید بهم معرفی کنید؟

نظرشون درباره پوشش چیه؟

آیا به نظراتشون توجه  شده؟آیا وجود زن به عنوان یه کارگر جن سی بیشتر به کار اقتصاد و..دنیا میاد یا زنی که فقط صرفا کار محوله خودش رو بی سر وصدا وبا پوشش انجام بده؟

آیا در کشور ما پوشش مناسب اجرا شده؟

آیا شما با استفاده ابزاری از زن موافقی؟

اصلا شما خودت خانم هستی یا نه،؟

آیا موافقی که از زن در حد مدل در  ویترین لباس فروشی و... استفاده بشه؟وبازاریاب با سوء استفاده از زیبایی و جن سیت؟ 

آیا با بلایی که توسط زن بد پوشش سر دوستان واطرافیان وکسی که تاپیک زده موافقید؟

دلیلی غیر از گفتن بار ها  وبارها،هرزگی مرد دارید؟

آیا فرزند داری ؟

اصلا چند سالتونه وروزانه چقدر مطالعه دارید؟

واقعا ماکه نباشیم شما میترشین که خونه کل کشوربوی،ترشی میده

دو کلمه از مادر عروس

تو که خودت جای خواهرمایی چرا الکی تز میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب سوالی دارم ،شما درباره نظرات حقوق دانان وجامعه شناسان دنیا درباره پوشش تحقیق کردیدالبته تحقیق کام ...

من سی و نه سالمه کادر درمانم هجده سال سابقه دارم اگه برات کافی نیست کپی کارت شناسایی  دارای نظام رو  برات اپلود میکنم توخصوصی که بدونی نه ازت میترسم نه حرفم زوره نه دروغه حالا هرکس که هستی 

اون حقوق دانان و جامعه شناسان اگه میدونستن این موضوع برای کشورشون مفیده حتما ابرام میکردن تا قانونیش کنن فقط نظر نمیدادن نگ والی نظر که اونجا  ازاده 

شمام دیدی که قانون جدید حجاب که قرار بود 23 اذر ابلاغ بشه متوقف شد اونم با اعتراض طرفداران دو اتشه خودش 

مثلا اقای شریعتمداری صاحب امتیاز روزنامه کیهان که بصورت مکتوب نوشتن ابلااغ این قانون درروز اول چهارمیلیون پرونده قضایی به دادگستری تحمیل میکنه که ابدا ظرفیت رسیدگی بهش وجود نداره و بانوان رو به مکان هایی میکشونه که هرگز قبلا نرفتن و کنار مجرمین بالفعل قرار میگیرن که امنیت روانی جامعه و خانواده رو به خطر میندازه!!!!!

خلاصه کوتاه بیا عمر زورگویی گذشته ولی تا میتونی تبلیغات کن دوتا حسن بزرگ داره به نظر من پس ادامه بده دوست من 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خب سوالی دارم ،شما درباره نظرات حقوق دانان وجامعه شناسان دنیا درباره پوشش تحقیق کردیدالبته تحقیق کام ...

تو یا مشکل روانی داری یا سود و منفعتی عایدت میشه که این همه اصرار داری دروغات را به کرسی بنشونی