2777
2789

تو این مواقع پدر ومادر توصیه به حجاب کنند اثرش بیشتره به ویژه پدر

مگه اینمه شما فلسفه ی حجاب و معایب بی حجابی رو خوب بدونید وتوجیه اش کنید و ایشون هم کمی گرایش دینی داشته باشه مگرنه فکر نکنم گفتن های شما واسه حجاب تاثیر بگذاره نهایتا به یک مشاور روان شناسی. مذهبی معرفیش کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

تقریبا تا صفحه ۲۲ خوندم نظرات دیگران رو

ویه سری پیام ها خیلی برام جالب بود

یکی اینکه آدم باید هرجور که دلش میخواد لباس بپوشه

این فکر از ذهنی میاد بیرون که اختلال شخصیت نمایشی داره

حتی توی کشورهای اروپایی و آزاد نمیشه با لباس وتجهیزات نامناسب جایی بری،هر عاقلی در دنیا میفهمه که کجا چی وچطوری لباس بپوشه 

ببینید ما اصلا قفل رو برای چی میسازیم؟یه عده مثلا نیم درصد جامعه که آدم حلال خور و دست  پاکن که هیچی 

میدونیم که طرف اگر  دزد حرفه ای باشه بالاخره هر جور شده قفل وباز میکنه این هم مثلا نیم درصد جامعه۹۹ درصد جامعه ولی آدم هایی هستند که وسوسه میشن چون اینا اگه آب باشه شناگر ماهری هستند،ما قفل رو واسه اینا می‌سازیم(،آدم های عادی)

خب پس اگر پوشش مناسب باشه یه زن خودش رو از ۹۹ درصد جامعه که تونسته حفظ کنه ودر مقابل فقط در خطر هیزی ۱ درصد جامعست 

درسته شما هم میخوای دیده بشی،ولی به چه قیمتی؟که چی بشه؟ نو کاری کردی که ۹۹ درصد در تو طمع کنند

لاک پشت اومد از لاکش بیرون، فکر کرد که آزادی بهش دادند

ولی اشتباه ميکرد،امنیت رو ازش گرفتن 

امضات آدمو گشنه میکنه 😁😍

😁😁😁😁😁اخه من همیشه گشنه ام🤣

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
سلامتقریبا تا صفحه ۲۲ خوندم نظرات دیگران روویه سری پیام ها خیلی برام جالب بودیکی اینکه آدم باید هرجو ...

با همین تز رفتید جلو که الان پر رو ترین، وقیح ترین و خائن ترین مردها را داریم ، دوست خودم شوهر اروپایی داره واقعا لذت میبرم از وفاداری و نجابت اون آقا و کلا فرهنگشون که یاد گرفتن خانواده و زن ارزش داره، اون وقت مردهای ایرانی فقط دنبال...

همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

حالا از پدر بچه هات بیماری نگیری دختر 

دلت به چی خوشه

والله همون بچه پس فردا افسردگی میگیره

با همچین 

پدری

دیگه

والا بخدا دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها یه چیزی بگم نظر شخصیمه.زیاد رو شوهراتون زوم نکنید هرچقدر بیشتر زوم کنید زندگی براتون سخت تر میشه.روی خودتون زندگیتون بچه هاتون تمرکز کنید تا زندگی بهتری داشته باشید اگه مرد خونه بیاد وشمارو تو خونه شاد ببینه بچه رو شاد ببینه احتمال خیانتشم کم میشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

ما وظیفمون اینه که مهارت پوشش رو به کودکمون،نوجوانمون آموزش بدیم

برای تشخیص سلامت روان ،جاجمنت آدم رو اندازه میگیرند  

اینکه قضاوت انسان نسبت به جا ومکان وموقعیت چطوری هست،

اینکه آدم تشخیص بده الان ساعت چنده؟اینجا جای این حرکات هست یا نه؟قانون رو رعایت میکنه یا نه؟این لباس مناسب خانه هست یا عروسی یا مهمانی ؟

خب همینجاست ک مرد خوب و بد معلوم میشه دیگهالانم پسر خوشتیپ کم نیس تو خیابونتو نگاه میکنی؟

اگه یه پسر اندام محرکشو از شلوارش بندازه بیرون،خوشتیپه؟؟!!!

الان ساپورت کوتاه و کراپ،تو خیابون خوشتیپیه؟!

نشون دادن چاک سینه و چاکای دیگه،کجاش خوش تیپیه؟!

نمیگم اینا بده ولی تو ایران که همه محدود بودن،یک کم زوده

تو کشوری که پسرا با کش مو و جوراب زنونه تحریک میشن،آزادیه کامل پوشش زوده.منم با آزادیه پوشش مخالف نیستم ولی بعضیا خیلی جلفش کردن و به قول معروف انشو در آوردن😅

خیلی ببخشین ها پس کل مردهای کشورهای اروپایی باید خیانت کنن چون زن تو خیابون با تاپ شلوارک میره؟!!!عج ...

پس هنوز خبر ندارید اروپا چقدر خیانت زیاده ؟  زندگی ها بیشتر از 10 سال دوام نداره مگر اینکه دو طرف خیلی بهم وابسته باشن

عزیزم،اینکه همسر  دوست شما اروپایی هستند وخیلی هم متعهد خیلی جای خوشحالی داره ومطمئنا خیلی از مردهای اروپایی دیگه هم اینجور هستند ودر کنارش خیلی مردهای مشکل دار هم دارند،فقط کافیه که به دور از جبهه گیری یکم تحقیق کنید

دقیقا مثل جامعه خودمون ومثالی که زدم

منتها اگر ذره ای تعصب وجبهه گیری در وجود ما باشه درباره مسئله ای، ما  صلاحیت قضاوت  درباره اون مسئله رو نداریم 

قانون سوم نیوتون میگه که برای هر عملی عکس العملی هست

این سطحی نگری ما درباره پوشش وصرفا زیبا طلب بودنمون وکم نیاوردنمون خیلی آثار داره که همه اونها مطمئنا به خودمون بر میگرده ولی خب دوست نداریم قبولش کنیم چون مجبور میشیم بهش فکر کنیم وآخرش به تغییر میرسه و ساختمان ذهن ما از هر گونه تغییری فراریه ،کار مغز متاسفانه پیشرفت ما نیست

کار مغز حفظ حالت موجوده