2777
2789
بعد جالبه اصلا دست منم نمیگرفت میگف نامحرمی و .... بعد که اون شکلی راجب بقیه حرف میزد اعتراض میکردم ...

روان بود داشت دون میباشید 

با آدمای هرزه رفیق نشو

من 40 سالمه

آنقدر از پدر بی محبتی و تعصب دیدم دنبال محبت تو مردا بودم من توجه و احترام میخاستم اونا چیز دیگه صدتا دوست پسر داشتم ولی با هیچکدوم نمیخوندم چون من تزم ازدواج بود اونا ...و من اهلش نبودم آخرم ی شوهر بدتر از بابام و همه مردای عالم قسمتم شد و باید ی قول مادرم چون خرج با تحقیر بهم میده خدا رو شکر کنم

اتفاقا من که میرم پیش روانشناس همینو بهش گفتم گفتم همه ی مردها اینجورین گفت نه طرز فکر اشتباهیه و تو ...

میشه خواهش کنم که چجوری باید بفهمیم مردمون اینجوریه یا نه واقعاا تواین زمینه کاملاا بی اطلاعم دوست عزیز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روان بود داشت دون میباشید با آدمای هرزه رفیق نشومن 40 سالمهآنقدر از پدر بی محبتی و تعصب دیدم دنبال م ...

من با این دوست نبودم آشنایی برا ازدواج بود خانواده ها هم میدونستن ، ولی چشم حرفتو رو چشمم میذارم ♥️ 

خیلی بده وضعیتی که توش هستی من ی غریبه موهای سرمو سفید کرده بود با این اخلاقش وای ب حال تو که شوهر و پدر بچه هاته

جدی ؟ یعنی باهم رابطه هم ندارین ؟ اینجور مردا اگر هولن پس چرا ب زن خودشون نیازاشونو رفع نمیکنن؟برام ...

نه نداریم

سر کار میرفتم شده بود فرشته 

چون خرج خودمو درمی‌آوریم لطف می‌کرد

ببین سمتم میاد حالم بد میشه چون تو رابطه هم اذیتم کرده از خودش و بدنش بدم میاد 

تحقیرم کرده بارها وو بارها اونم بخاطر اینکه رابطه غیر عرف نمیتونم حتی کتکم ژده وسط رابطه سمتم میاد تپش قلب میگیرم چون کارای عجیب میکنه و طاقت ندارم

عزیزممم واقعا متاسف شدم ، بعد جالبه این پسر این‌قدر جلو بقیه خودشو محجوب و خوب نشون میده که حد نداره ...

بهش فکرم نکن 

خودتو ارتقا بده و سخت پسند باش

عمم ب دخترش میگفت شکارچی باس

ببین 20ساله شوهر کرده ی عروسی برای گرفت رو دستش نیومده شکر خدا خیلی خوشبخته و خار چشم خیلیاست تازه شوهرشم آدم خوبیه نماز نمیخونه از صدتا نماز خون معتقدند و باخداتره شوهر من ننش ادای نماز درمیاره یعنی حتی بلدم نیست بعد خونه من جادو جاسازی میکنه . شوهرم با مهر میکوبه سرم و منو با زبون روزه کتک میزنه . 

تو انتخاب همسرم خیلی دقت کنید و به هیچ کس جز قلبتون اعتماد نکنید 

بهش فکرم نکن خودتو ارتقا بده و سخت پسند باشعمم ب دخترش میگفت شکارچی باسببین 20ساله شوهر کرده ی عروسی ...

نه دیگه رفت ب درک 

وای عزیزمم ، با زبون روزه میزنه تو سرت ؟

نشد ببریش پیش روانشناس تراپی شه؟

من با این دوست نبودم آشنایی برا ازدواج بود خانواده ها هم میدونستن ، ولی چشم حرفتو رو چشمم میذارم ♥️ ...

خیلی بده

خوشبخت بشی 

آدم دیر ازدواج کنه ولی خوشبخت باشه من واقعا تا این سن خیری از زندگی ندیدم 

نه دیگه رفت ب درک وای عزیزمم ، با زبون روزه میزنه تو سرت ؟نشد ببریش پیش روانشناس تراپی شه؟

یادت باشه هرگز هرگز آدمای روانی نمیرن دکتر اونایی ک ازین روانی آسیب میبینن میرن برای درمان و جبران

شوهر من میگه من خیلی خوبم 

شرایط من واقعا وحشتناکه 

بزارید من و امثال من تموم بشن

با دیدن زنای قوی و خوشبخت لااقل با خودمون بگیم ما شانس نداشتیم وگرنه دنیا اونقدرام بد نبوده 

بنظرم خیلی تو بالابردن امار خیانت و طلاق و شکستن قبح خیلی چیزا این مورد تاثیر داشته..بابا شال روسری ...

بذار چظمشون ببینه عادت کنن

همونجور ک مردای اروپایی عادت کردن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
اتفاقا بر عکس به نظر من هم مردا هم زنا هر دو برای سلامت اخلاقی جامعه وظایفی بر عهده دارند نمیشه فقط ...

خب چرا کسی در جهت تربیت اخلاقی مردا کاری نمیکنه و چیزی نمیگه؟ همه گیرا روی زناس 

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟