2777
2789
به نظر من که جواب خیانت ،خیانته جیگر آدم حال میادما خودمونا،داغون کنیم اونا برن پی عشق و حال چطور خ ...

من خانومیو میشناسم که مردش دهبار بهش خیانت کرد هربارشو خانوم فهمید ونشست سر زندگیش اخر خانومه کلافه شد یکبار با یه مرد مسن بهش خیانت کرد شوهرش فهمید درجا بدون مهریه ونفقه طلاقش داد وکلی هم ابروی اون خانومو جلو عمو دایی وپدرومادرش برد 

مدامم تو از تو تراس خونه ی مردمو دید میزنه

لطفن بعد شوهرت اسم شوهر منم بنویس.😮‍💨

اگه روزی ۱۰ بار پیشش بخوابم،بازم چشمش رو پنجره همسایس.قدیما خونه ها پرده داشتن ولی الان کسی پرده رو نمیکشه.چند بار خودم دیدم که زنه از حموم در میومد و لباساشو با پرده باز عوض میکرد.خو آدمو وسوسه میکنه دیگه.حیا از بین رفته.این از پوشش خانوما تو خیابون که آب دهن مردا رو راه میندازن.اونم از خونه های بی پرده

میگن مرد با دیدن مچ پا تحریک میشه ولی لنگه ی شلوارا هر روز داره بالاتر میره.بعدش میگن مردا نگاه نکنن

خوبه که مردا اونجاشونو بندازن بیرون و بگن زنا نگاه نکنن؟

کسی نگاه نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفن بعد شوهرت اسم شوهر منم بنویس.😮‍💨اگه روزی ۱۰ بار پیشش بخوابم،بازم چشمش رو پنجره همسایس.قدیما خ ...

خب همینجاست ک مرد خوب و بد معلوم میشه دیگه

الانم پسر خوشتیپ کم نیس تو خیابون

تو نگاه میکنی؟ 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

تو این روزگار که میری تو خیابون دخترا اینهمه خوشگل وشیک پوش شدن وبهترین تیپ هاشون رو میزنن واقعا خیلی وفا و مردونگی میخاد یه مردی جز همسر خودش که تیشرت رنگی تنشه واز کار زیاد خونه فرصت شونه کشیدنم نداره طرف زنای دیگه کشیده نشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
روزی که صدای رابطشو با یه خراب شنیدم همونجا واسم مرد

چرا زنگ.نزدی پلیس بیاد جمش کنه

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
اره دقیقا من کلا به هیچ مردی نمیتونم اعتماد کنم از همشون متنفرم دلم میخاد جداشم ولی نمیتونم چون مجبو ...

آفرین هیچ وقت دخترت پیشه کسی نزار هیچ وقت با تمام وجودت مواظب دخترت باش

من خانومیو میشناسم که مردش دهبار بهش خیانت کرد هربارشو خانوم فهمید ونشست سر زندگیش اخر خانومه کلافه ...

هیچم آبروش نمیره،چطور شوهر خیانت کرد آبروش نرفت

مهریه تعلق میگیره حتی اگه ی زنا موقع زنا کردن ببینه شوهرش بازم باید مهریه رو بده

بااحترام بهمه قومیتها وهمچنین کوردهای عزیز که من خودم ارادتمندشونم جهت استحضار جنابعالی هم سایتی گرا ...

ما درمورد قومیت حرف نزدیم شما میگین همه مردا مگه همه زنا مثل همن ؛ عجب یه نفر نشانه تمام مردم نیست خداروشگر ما دور ورمون اینجور مردایی نیست همه دور زندگیشونن پس لطفا نگین همه مردا چون اینجور باشه باید بگن همه زنا هم به همه مردا چراغ سبزبه قولی شما نشون میدن

تو این روزگار که میری تو خیابون دخترا اینهمه خوشگل وشیک پوش شدن وبهترین تیپ هاشون رو میزنن واقعا خیل ...

مرد خوشگل و خوشتیپم و پولدار و ساپورت کن،تو خیابون هست ی زن متاهل واقعا باید خیلی خانم باشه که نخواد بره سمتشون

هر روزم به تعداد زن و مردای هرزه اضافه میشه 

زنه میبینه آقا متاهل زنش کنارش ایستاده با نگاهش مرده رو میخوره 

بابا اویزون،دنبال چی هستی اون اگه وفادار باشه به زن خودش وفادار میمونه 

فوقش تو رو ی دست بکنه و ولت کنه ،اویزون