2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17802 بازدید | 424 پست
چ بهتر بابااااا حیوون خونگی بیار اگر علاقه داری به حیوانات

واه مگه حیون جای بچه رو میگیره خدایارتوبه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب مادرسوهرت میگفتی اگه بچه بده چرا خودت زاییدی چرا گذاشتی دخترت بچه دار بشه

دقیقا اینم به شوهرم گفتم ، گفتم خواهرت که تو خرج خود مونده چرا ۴ تا آورده که تو خرجشون رو بدی

اصلا حرفی از مادرش نمیزنم ، خودش آنقدر بدی های مادرشو دیده هنگ کرده

پس صبر کن کم کم ک مادرشو بشناسه ازش دور میشه دیگه زیر گوششم نمیخونه ک از بچه دار شدن منصرفش کنه.در مورد سرکه هم ک گفتی سعی شما گرمیجات زیاد بهش بدی جبران شه

اسی دوست من شوهرش بچه نمیخواست اینم رفت قرص جلوگیری خریدبه شوهرش نشون دادگفت ازاین به بعدقرص میخوره ودیگه جلوگیری نکرداینم اصلالب به قرصه نزدبعددوماه حامله شدبعدبه شوهرش گفت خیلیاباقرص خوردنم حامله میشن میتونی ازدکترم بپرسی خلاصه بچه بدنیااومد

چیه همتون یه جمله رو خوندین بقیش هم بخون صد بار نوشتم اون گفت دوست نداره منم گفتم بی بچه نمیشه هر وق ...

عزیزم چرا نمیفمی دوست نداشتن معنی نخواستن داره دیگه ای بابا😐

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
چیه همتون یه جمله رو خوندین بقیش هم بخون صد بار نوشتم اون گفت دوست نداره منم گفتم بی بچه نمیشه هر وق ...

عزیزم چرا نمیفمی دوست نداشتن معنی نخواستن داره دیگه ای بابا😐

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
فکر من نیست خود مادرشوهرم ، روزی صد بار میگه بچه وای بچه خیلی بده ، و خودش به من گفت زنی که بچه ندار ...

عزمزمه حق داری واقعا اگر مادرشوهر من ی همچین حرفی بهم میگف بیش از اندازه ناراحت میشدم