2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم هیزه😐

2032 بازدید | 136 پست

سلام یساله عقدم بعد وقتی با شوهرم میرم خیابون شوهرم نگاه دخترا میکنه میگه نگاه موها اینو نگا لباس اینو بعد ازش پرسیدم چرا اینجوری میکنی منم خوبه به پسرا توجه کنم بگم نگاه اینو بعد گفت من که کاری نکردم میگم نگاه کنی ببینم خوشت میاد از اینجور لباسا و رنگ موها بعد یه دختره رد شد موهاشو دم اسبی بسته بود بعد گفت چرا موهاتو دم اسبی نمیبندی نمیدونم فازش چیه😕

چند روز پیش رفتیم مهمونی فامیلمون بعد دختر مجرد هم داشت شوهرم هی نگاهش میکرد همین دختره بچه هم بغلش بود بچه خواهرش بود بعد شوهرم همش نگاه میکرد گفتم نگاه چی میکنی گفت نگاه بچهه میکنم ولی نگاه هردو میکرد بعدش دختره حرف میزد شوخی میکرد توی جمع شوهرمم میخندید منم عصبی شدم باهاش حرف نزدم دیگه میگفت چته چرا اینجوری میکنی تو به من اعتماد نداری فلان بعد قهر کرد گفتم من از اینجور رفتارا بدم میاد بعد میگفت من از بچگی دختر بازی نکردم بعد تو فک میکنی هولم فلان

اینم بگم با زنداداشاش هم شوخی میکنه گرم میگیره زنداداشاش فامیل دورشونه بعد میگن و میخندن یا شوهرم میزنه بهشون و دست میده و بهشون میگه سلام عزیزم قربونت فدات 

نمیدونم من خیلی حساسم یا چی ایا شوهرا شماهم اینجورین؟ من واقعا حسودیم میشه چون خودم ادم سردیم نمیتونم با بردار شوهرام بگم و بخندم😕 چی بهش بگم که ناراحت نشه ولی این رفتارو ترک کنه واقعا حس میکنم من حتما یچی کم دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکن مطمئن باش هیزه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

شوهر منم اوایل تعریف میکرد ازشون 

منم چن بار دعواش کردم الان یه زنو میبینه میگه 

اه اه از همه ی زنا بدم میاد بی صحاابا خرابا فلان شده هااا😂😂😂😂😂😂😂😂 اینجوری میگه ک من دلم خنک شه

شوهر من نگاختر خیبو میکنه هی میگه چرا ینا فلان موشیدن چرا حجاب نکردن و ....منم باز حرصم میگیره 

بهش میگم به تو چه اصلا تو نباید نگاه کنی که بخواد نقد کنی 

ولی در کل شما زیاد به شوهرت گیر نده بدتر میشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم