2777
2789
عنوان

چجوری مامان باباتونو آماده کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 46 پست
اره میدونم راه سختیه، هم قبلش هم بعدش هم وسطش سختی داره ولی میارزه، من حاضرم همشو به حون بخرم

فعلا زوده برا کل کل باخانوادت 

اول کاراتو پیش ببر 

از الان لج نکن باهاشون

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو دو سه سال میرم درس بخونم برگردم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم قراره برای دکتری مهاجرت کنم و خیلی خوشحالم 😁

انشاالله با خودم ببرمشون 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دکترا کم کمش ۵سال طول میکشه 😅

میدونم شما بگو دو سه سال که خوف نکنن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

راستش من با اینکه خانواده پرجمعیتی هستیم و حدود ۶ ماهی هست خونمونو عوض کردیم راهمون حدود ۴۰ دقیقع دورتر شده ب خونه مامانم، الانم مامانم میگه ک ب منو پدرت ظلم کردی رفتی،همش میگه چرا رفتی قبلا ده دقیقه فاصلمون بود، حالا شما باید هفت خوان رستمو رد کنی تا توجیحشون کنی واسه من ک هیچ جوره نمیپذیرن 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

قشنگم بزار یه چیزیو رک بهت بگم اگ دختر احساساتی و وابسته ای یا یکاری کن با پدر مادرت بری یا اصلا نرو من خیلی از دوستام رفتن سه تاشون موفق شدن و دارن زندگی میکنن اما دوتاشون که خیلی احساساتی و وابسته بودن افسردگی وحشتنااااک گرفتن یکیشون برگشت یکیشونم اونجاست اما حالش اصلا خوب نیست تو اینجور موارد خودت بهتر میتونی کمک کنی بخودت چون خودتو بهتر می‌شناسی بشین خوب دو دو تا چهارتا کن عزیزم 

راستش من با اینکه خانواده پرجمعیتی هستیم و حدود ۶ ماهی هست خونمونو عوض کردیم راهمون حدود ۴۰ دقیقع دو ...

نباید اینطوری کنن ، مگه بچه بدنیا میاد که برده پدر مادر باشه ، میگه تا اخر عمر باید بیخ گوش پدر مادر باشیم

خب خوبه فکر می کنی به آیندت ومهاجرت.البته این هم بدون اون ور بهشت برین هم نیست ولی خب اگه هدفمند هستی ان شاالله به آرزوهات می رسی.البته به پدرت هم حق بده،دوری از فرزند خیلی سخته برای پدر ومادر

قشنگم بزار یه چیزیو رک بهت بگم اگ دختر احساساتی و وابسته ای یا یکاری کن با پدر مادرت بری یا اصلا نرو ...

سلام عزیز دلم 

من پدر مادرم هیچ وقت اجازه ندادند از خودشون دور باشم 

مخصوصا پدرم 

برای دانشگاه اجازه نداد برم شهر دیگه 

ولی برای ارشد هررررطور شده میرم یه شهر دور که عادت کنن