2777
2789
عنوان

چجوری مامان باباتونو آماده کردید

651 بازدید | 46 پست

برای مهاجرت؟؟

جریان از این قراره که من قصد مهاجرت دارم ، البته برا الان نه ، انشالله ۳الی ۴سال دیگه 

الان ترم ۵ژنتیک هستیم 

از ۱۲سالگی رویای مهاجرت افتاد تو سرم ، یکی از مهم ترین دلایلی که این رشته رو انتخاب کردم برای مهاجرت بود 

تا الان خیلییییی حرفشو پیش انداختم جلو بابام ، میدونه من جز برنامه هامه که برم 

حالا امروز تو فکر بودم ، گفت تو فکری، گفتم ذهنم درگیره وزارت علوم بخونم یا بهداشت ، گفت مگه فرق داره گفتم آره برا مهاجرت ، من برا دکترا میخوام برم 

اینو که گفتم ، گفت پس پدر مادر چی ، خانواده چی 

گفتم هرپدر مادری آرزوی موفقیت بچشو داره ، دوست داره بچش موفق باشه. من اینجا آینده ای ندارم و.... این حرفا 

من پدرم یکیم سنتی فکر میکنه، برا دانشگاه اجازه نداد برم شهر دیگه ، یا مثلا میگه قانع باش ، خودتو اذیت نکن و ....از این حرفا 

بابام با حرفاش بهم عذاب وجدان میده خانما 

خواهشششششسس میکنم بگید چیکار کنم خانما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش مهاجرتم ب این راحتیا نیست ک‌ دختر خوب 

کلی درد سر داره با ی تو فکر رفتن و حرفش زدن ک نمیشه گفت مهاجرت کردن 

بزار ب وقتش اگر کارات اوکی شد اونوقت ب فکر راضی کردن خانوادت باش 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

تا میتونی سعیتو بکن شده تو روشون وایستا ولی یه عمر خودتو بدبخت نکن بزار از ایران برو الان حتا پسراهم میرن سربازی ک بتونن از ایران برن

وقتی رشتت طوریه ک میتونی بری برو ن ب عذاب وجدانش فک کن ن چیزی پیشرفت کن همین!

راستش مهاجرتم ب این راحتیا نیست ک‌ دختر خوب کلی درد سر داره با ی تو فکر رفتن و حرفش زدن ک نمیشه گفت ...

اره میدونم راه سختیه، هم قبلش هم بعدش هم وسطش سختی داره ولی میارزه، من حاضرم همشو به حون بخرم

من یه مادرم خب طبیعیه که دوست دارم بچه هام کنارم باشن ولی به خاطر ایندشون حتما این فرصت رو بهشون میدم که  رویاشون رو عملی کنن توهم اصلا عذاب وجدان نگیر اگه فکر میکنی رفتن به اونور آب به صلاحته حتما اینکارو بکن عزیزم