2777
2789

آبروریزی نکن   : آبریمی آپارما

بشین سر جات: اوتی یرینده 

چرا این مدلی هستی تو؟؟ نیه بوجورسان

چرا نمی‌فهمی چی میگم؟: نیه بیلمیسن نه دئیرم؟

حرف حرف منه: سوز منیم سوزیمدی

+ ترکی تبریز

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابروریزی نکن:بیابورچولوخ المه

بشین سرجات:اوته یران

چرااین مدلی هستی تو:سن نیه بوجورسن

چرانمیفهنی چی میگم:نیه قامسن نعدییرم

حرف حرف منه:اخرسوزمنم سوزومدع

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چقدر شبیه ترکی استانبولی هست .

ترکی تبریز هست

بین ترکی زنجان و اردبیل و همدان و قزوین نزدیکترین لهجه به استانبولی مال ماست 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چرا فرق داره زبان هاتون باهم

من بازبون خودمون ترک اذربایجان غربی ترجمه کردم 

حتی یه ساعت بریم اونورتریه چیزاشون باهم فرق داره طرزگفتن جمله ها

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ترکی تبریز هست بین ترکی زنجان و اردبیل و همدان و قزوین نزدیکترین لهجه به استانبولی مال ماست

ترکی ارومیه از همه بیشتر شبیه 

بعد ترکی تبریز

البته خودم تبریزم الان ولی ارومیه ای ها خیلی به ترکیه نزدیکترن و تقریبا مثل اونا حرف میزنن