2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 27446 بازدید | 842 پست
من تا همین دو سال پیش قبل ازدواجم خیلی مقاله مینوشتم و لینک بودم با اساتید دوران عمومیم. خیلی دوست د ...

خب عزیزم اگه دوستدارید نمیشه اقدام کنید و کارایی که لازم انجام بدید که عضو بشید

آخه سنی ندارید و هیچ کس هم مانع شما نیست،اتفاقا کسی که کنارتونه حمایتتونم میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هیچی برای شوهرم نخریدم به مناسبت امروز

میتونی یه هدیه ی کوچیک بخری

یا مثلا یه باکس گل 

یا حتی یه شاخه گل٬ مهم اینه که این پیام رو بهش منتقل کنی به یاد اونروز بودی.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
باید تخصص بخونم بدون تخصص نمیشه

خب عزیزم اگه هدفتون برنامه ریزی کنید درس بخونید یه زمانایی،الان همسرتون هست هم درس میخونه هم سرکار میره،میتونید ازش کمکم بگیرید و مطمئنا با هم زمان بزارید برای درس خوندن موفق میشید،شهر تخصصتونم با شهر محل طرح همسرتون یجا میرید.

شما احساس میکنم دیگه خودتون به خواسته های خودتون اهمیت نمیدید ولی نباید اونجور باشید همونجور که شما دارید از همسرتون حمایت می کنید به خواسته اش برسه باید از خودتون هم حمایت کنید و حتی همسرتونم مطمئنا حمایت میکنه

بچه ها من هیچی برای شوهرم نخریدم به مناسبت امروز

اگه دوستداری براش چیزی که میدونی خوشحالش میکنه بخر و دیشب دوستان گفتن حسایی که اون روزی که بهت گفته دوستداره براش بنویس توی یه نامه و اون روز مرور کن و تو نامه براش همه حسات بنویس 

من تا همین دو سال پیش قبل ازدواجم خیلی مقاله مینوشتم و لینک بودم با اساتید دوران عمومیم. خیلی دوست د ...

عزیزم هیچ وقت برای شروع دیر نیست سنی نداری حتما برای تخصص برنامه ریزی کن اینجوری ذهنت هم درگیر میشه وقت نداری به چیزای بیهوده فکر کنی