2777
2789
عنوان

خواب ترسناک

33 بازدید | 5 پست

ببخشید تعبیر این خواب چیه خواب دیدم توی همون مکانی که خوابیدم با همون زاویه دید از خواب بیدار شدم صندلی جلوم بود همش تکون می خوردن و می دونستم جنه و می دونستم خوابم و هرچی سعی می کردم بیدار شم نمی تونستم و جیغ می کشیدم و بسم‌الله می خواستم بگم اصلا صدا نداشت و حتی خودم نمیشنویدم وقتی یهویی از خواب پریدم دقیقا همون زاویه دید و همون صندلی و همون مکان بود خیلی ترسناک بود تازه جالبه می دونستم خوابم

وایی حالا میگی اینو من دیشب داشتم خواب میدیدم پسرم روش به منه بعد چشماش خودش نبودن تو خواب گریه میکردم صدا شوهرم میزدم پسرمم همینجور نگام میکرد بعد با جیغ پسرم بیدار شدم دیدم داره جیغ میزنه گریه میکنه جالبیش اینجان چهار صبح که جیغ زد بیدار شد دیگه نخوابید هی میگفت میترسم 

وایی حالا میگی اینو من دیشب داشتم خواب میدیدم پسرم روش به منه بعد چشماش خودش نبودن تو خواب گریه میکر ...

من داداشمون مثل شما بود همش به من می‌گفت زهرا بیا پیشم میترسم بعد بهش گفتم ترسو و رفتم بعد از مدتی تشنج کرد و آمبولانس اومد بردش بعد ازش پرسیدیم چی شد گفت داداشمو دیده روش که چشماش سیاهه بهش زل زده وقتی شما گفتین یادم اومد ما توجهی نکردیم چون دقیقا قبلش فیلم ترسناک دیده بود گفتیم شاید بخاطر همینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من داداشمون مثل شما بود همش به من می‌گفت زهرا بیا پیشم میترسم بعد بهش گفتم ترسو و رفتم بعد از مدتی ت ...

حسه بدیه واقعا من خودم خیلی ترسیدم ولی بخاطره بچم بیشتر ناراحت شدم پسرم سه سالشه نمیدونم از چی ترسیده بود نصفه شبی دیگه تا صبح که نخوابید اومد وسط منو باباش دراز کشید تا ۸ بیدار بود 

البته چون زیاد به جن و روح اعتقاد ندارم

از وجودشون که واقعا وجود دارن اسمشونو تو قران هست  جن بیشتر بین انسان هست روح جاش اینجا نیست اصلا اجازه نداره اذیت کنه جن حالا قضیش فرق داره درکل حرفه همرو هم نمیشه باور کرد