2777
2789
عنوان

زنداداش اسکل

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 72 پست

زنداداشای منم اینجورین بچه هاشون میومدن تو اتاقم استرس می‌گرفتن هی تند تند چک میکردن به بچه میگفتن چی میگفتین اونم جلوی من ازدواج کردم دیگه ریخت نحصشونو نمیبینم راحت شدم متوهمای مریض

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من عمه‌شم عزیزم مگه چیکار کردم بهم برمیخوره این اینجوری میکنه زنیکه

حق داری ولی اونم مادره .من بچمو میزارم پیش مادرم یه فکرای اسکولی میزنه به ذهنم خجالت میکشم بگم اصلا . مادری خیلی سخته 

اها کلا نمیخواد بچه با شما باشه میخواد دورش کنه ازت ولش کن دیگه شما خواهرشوهری و خار داری برای همین ...

احمق روانی فک میکنه من بیمار روانی ام یا بچه شو اذیت میکنم یا ....

ازش متنفرممممم 

🫂🌚
نه خیلی ذهنش خرابه فکر میکنه من میخام مثلا بچه شو اذیت کنم 😭

اهمیت نده اینم اینقدر خونده که به هیچ کس اعتماد نگین حتی به عمه وخاله وعمو ودایی زیادی حساس شده .بی اهمیت از این موضوع رد شو 

احمق روانی فک میکنه من بیمار روانی ام یا بچه شو اذیت میکنم یا ....ازش متنفرممممم

مثل من یکم نسبت بهشون بی تفاوت شو ببین هر کاری کنی بعضیا اخلاق گندی دارن یه حرفی توش میارن راه خودت رو برو بی تفاوت باش 

همشون همینن من برادر زاده هامو خیلی دوس دارم انداره بچم بعد برادرزاده ها هم خیلی دوستم دارن بچه تا منو ببینه خیلی عمه جون عمه جون میکنه بعد مادرش از حسادت رسونده منو دید نیاد بغلم بچه از مادرش میترسه

مثل من یکم نسبت بهشون بی تفاوت شو ببین هر کاری کنی بعضیا اخلاق گندی دارن یه حرفی توش میارن راه خودت ...

اره ولی من احمق نمیتونم صب کنم میرم بالا...😐😐اتاق خودم پایینه 

دیگه اصلا نمیرم پیششون وقتی میان اینجا

🫂🌚
چه برخوردی داشتی باهاشون؟ب روش بیارم بنظرت؟

نه بابا اصلا خودتو کوچیک نکنیا 

من هیچی نگفتم اصلا 

بیخیال گاون خب اعتماد نداری قبلش تو خونه خودتون به بچت یاد بده نیاد تو اتاق تا لازم نباشه این عن بازیارو دربیارید و شعور طرف مقابلتون رو ببرید زیر سوال