2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 20168 بازدید | 681 پست

اهوانه

اهوانه

یادت نره خواست توی محضر خونه بنامت کنه اکه پولی رد و بدل نشه بعدا میتونن پسش بگیرن

میتونی حتی یک میلیون کارت بکشی و بنویسن پول داده شد

میتونه بنویسه من باب بخشی از مهریه داده شد

درغیراین صورت هبه(هدیه) تلقی میشه و سالها بعد هم قابل پس گرفتنه

یواشکی با به وکیل مشورت کن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساس میکنم اگر مجرد میموندم الان به خیلی جاها رسیده بود ولی الان منتظرم شوهرم بیاد دنبالم ببرتم خون ...

اخه این چه فکریه دختررر؟ 

ما بیرون گود داریم اوضاع رو میبینیم می گیم پدرشوهرت بشدت منطقی و با احترام عمل کرد 

این فکر ها کم کم باعث افسردگی میشن هاا حواست باشه 

هیچوقت هم جواب کامنت های منو نمیدی 

میشه برای قبولی دانشگاهم صلوات بفرستی ؟ 
سی و یکی دو سالمه، نه تخصص خوندم نه مطب شخصی زدم، منتظرم ببینم شوهدم کجا طرح میوفته برم اونجا زندگی ...

کاش میتونستم زندگی چندتا از اطرافیانم رو بهت نشون بدم اهوانه جان تا بدونی همین الانم چقدر با ارزشی 

مثل اون فامیل دکترمون که شوهر دکترش فرت و فرت خیانت میکنه اینم میدونه اما هیچی نمیگه 

میشه برای قبولی دانشگاهم صلوات بفرستی ؟ 

دوست عزیز من، خاصیت آدمیزاد اینه که به داشته های خودش قانع نیست، حالا نمیدونم دوستان شما که تخصص گرفتن مجرد هستن یا متاهل ولی مطمعن باش که آنها هم به زندگی تاهل شما خبطه میخورن و دوست دارن که در جایگاه شما باشن

خودت رو دست کم نگیر به خودت اطمینان داشته باش که شما هم میتونید تخصص رو ادامه بدید چه بسا تخصص قبول بشید و شوهرتون بیاد شهر شما طرح رو بگذرونه

یادمه قبلا بهشون گفتید و شوهرتون گفتند اگر شهر دیگه قبول شدید چی؟؟؟ 

شما گفتید با من میای همون شهر طرح رو میگذرونی قبول کردند. 💕

@حرف_بی_صدا    

دوست داشتین هیئت علمی بشین ؟من اون دوستام که تو بورد رتبه اوردن بیشترشون علاقه ای به هیئت علمی شدن ن ...

من تا همین دو سال پیش قبل ازدواجم خیلی مقاله مینوشتم و لینک بودم با اساتید دوران عمومیم. خیلی دوست دارم محیط اکادمیک رو درس دادن رو نمیدونم ولی بودن تو محیط اکادمیک و ریسرچ رو دوست دارم

من تا همین دو سال پیش قبل ازدواجم خیلی مقاله مینوشتم و لینک بودم با اساتید دوران عمومیم. خیلی دوست د ...

اسی بشین بخون این یه سال و حتما قبول میشی همزمان درس شوهرتم تموم میشه جوری انتخواب رشته کن یه شهر باهم باشید  دوران رزیدنتی دندونم که مثل پزشکی آزار دهنده نیست البته اگ جراحی نخوای بری     واقعا اگ بخوای مانعی جلوت نیست

بعد این سالها شما کار کردی از لحاظ مالی پیشرفت کردی دوستای رزیدنتت قطعا نتونستن مثل تو رشد مالی کنن تو کارشون

من تا همین دو سال پیش قبل ازدواجم خیلی مقاله مینوشتم و لینک بودم با اساتید دوران عمومیم. خیلی دوست د ...

هنوزم میتونی سنی نداری که ،تخصصو چیکار کردی کتاباشو گرفته بودی؟

اهوانه جان یه چندتا سوال در حد مشورت میخواستم ازت بگیرم (ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنی تو شخصی بپرسم؟)