2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 18147 بازدید | 654 پست
کتابا رو خریدم ولی خیلی سخته تمرکز ندادم

عزیزم مهم شروع کردنه لازم نیست که همین اولش روزانه  ۶یا۸ساعت بخونی یه ساعتی رو تعیین کن هر روز بیشترش کن و به خودت بگو که تو این تایم جز درس به هیچ چیز دیگه حق نداری فکر کنی 

بچه ها من هیچی برای شوهرم نخریدم به مناسبت امروز

یه شکلات و یه شاخه گل بخر 

چیزی هم نخریدی اشکال نداره 

خودت بهترین کادو واسه همسرتی 

حسابی خوشگل کن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟

اون کامنتت که گفتی منتظری بیینی شوهرت طرح کجا میفته بری رو خوندم دیدم چقدر شبیه منه وضعیتت

من مجرد که بودم خیلی خواستگارای خوبی داشتم با وضع مالی تامین و شرایط استیبل

ولی از وقتی با شوهرم دوست شدم افتادم تو تنش و فشار

برادرم که اصلا راضی به این ازدواج نبود

ولی من خیلی همسرم رو دوست داشتم

فکر کن فیزیوپات بود باهم دوست شدیم یعنی اول اول اول راه!

منم گاهی با خودم میشینم فکر میکنم که چقدر زندگی من گره خورده به همسرم

منم میخواستم برای دکتری و هیئت علمی اقدام کنم ولی گفتم معلوم نیست همسرم طرح کجا بره

اخه باهامم طی کرده که هرجا بریم برای اینکه جا بیفته و همونجا مطبش رونق بگیره حتما باید ۵،۶ سال بمونیم

با خودم میگم تو چه هچلی افتادم😅

اما خب دوستش دارم

تلاشش رو میبینم ذوق زده میشم

اما اینکه شدیدا زندگیم بهش گره خورده ناراحتم میکنه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
سلام عزیزم خوبی؟اون کامنتت که گفتی منتظری بیینی شوهرت طرح کجا میفته بری رو خوندم دیدم چقدر شبیه منه ...

دقیقا منم🥲

بعد برای رشته شوهرم تهران کلا اشباعه بعد طرحشم نمیتونیم برگردیم تهران

احتمالا هرجا بیوفته همونجا موندکار بشیم مگر بخواد فلویی چیزی بخونه🥲

خیلی سخته. منم به رزیدنتی فکر میکنم میگم اوندیم و قبول شدم رزیدنتی دندون رو فقط شهرهای محدود و بزرگ دارن و مشخصا شوهرم اونجاها طرح نمیوفته

با این وضعیت کشیک شوهرم که ۴۰ ساعته نخوابیده و مریض بدحال دارن بعید بدونم امشب چیز خاصی در ارنتظارم ...

بنظرم برو خونه تدارکات ببین و میز بچین و گل و... (فضای رمانتیک)

بعد به همسرت بگو برو خونه فلان چیزو برام بردار بیار 

بعد وقتی میاد خونه سورپرایز میشه و خلاصه همه چیز به شادی و دلخوش و ... ختم بخیر میشه 

هنوز منتظرشم نیومده یعنی زنگ زد گفت مریضمون بدحاله اینم شانس ماست

اشکال نداره 

دیگه سختی های کارشه دیگه 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
بعد عذرخواهی رو گفتم گفت مگه بابات از من عذرخواهی کرد بهم فحش داد یا داداشت عذرخواهی کرد ما که نیاز ...

اینکه جیگر خریده یعنی نازت خریدار داره اینکه بقیه دخالت نکنن هم درسته کی اول فحش داد؟ 

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com