2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دارم گریه میکنم

499 بازدید | 43 پست

از کدوم بدبختیم بگم از زشتیم ، از بی پولیم که با بیست و چهار سن خونوادم ۵ تومن بهم میدن ، از اینکه چند بار به کراشم اعتراف کردم پسم زد کمرم خم شده ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم خدا بد نده چیشدع 

از بی پولیت که کار کن تلاش کن به درآمد میرسی

خانوادتم ماهی پنج تومن میدن0؟ کمه؟. 

روابط هم سلیقه ای قرار نیست همیشه جواب مثبت شنیده شه 

کسی رو دوست داشته باش که دوست داره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
من اونو میخام

مشکل اصلی تو کمبود عزت نفسه 

از جمله گفتن پس زده شدنت و زشتمو و کم دیدن 

اینا همه نشونه کمبود عزت نفسه 

کسی که نخوادت چیزی جز خوردی برات نمیزاره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
زشت بودنم چی پس

زشت نیسی تو خودت خودتو زشت میبینی 

پست زد خب گور پدرش لیاقتت نداشته عزیزم تو بهتر از این باید گیرت بیاد مطمئن باش یکی بهتر از همین کراشت که میگی گیرت میاد ناامید نباش امیدت خدا باشه کراشتم شرمنده میشه مطمئن باش 

پست زد خب گور پدرش لیاقتت نداشته عزیزم تو بهتر از این باید گیرت بیاد مطمئن باش یکی بهتر از همین کراش ...

واقعا شرمنده میشه ؟ من از ته دل دوسش داشتم و دارم به نظرت یه روزی پشیمون میشه؟