2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه باردار باشم

46 بازدید | 11 پست

سلام خانومای گل... من امروز داشتم جلو آینه خودمو میدیدم یهو توجهم به شکمم جلب شد که اومده جلو نسبتا...مثل یه خانوم ۳ ۴ ماهه حامله(آخه من لاغرم و شکم نداشتم) 

با توجه به اینکه از بعد از زایمان آخریم دیگه پریود نشدم یعنی ممکنه باردار باشم؟ خیلی استرس دارم بی بی چک هم نداریم باید فردا بخرم ولی تا فردا از استرس دق میکنم...

میشه کسی پریود نشه ولی حامله بشه؟؟؟ 

سه تا بچه دارم ولی هیچوقت قبل از اینکه پریودم شروع بشه حامله نمیشدم من... 

منظورم از پریود نشدن اینه که از بعد از زایمانم هنوز پریودم شروع نشده...

شاید ورم همون پریود نشدنه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید ورم همون پریود نشدنه

آخه میگن تا ۱۸ ماه بعد از زایمان هم پریود نشدن طبیعیه و به خاطر تغییر هورموناست و اینا...

منم خیالم راحت بود پریود نمیشم پس باردارم نمیشم...

الان ۱۱ ماه از زایمانم گذشته و پریود نشدم

بچه شیر میدید ،خوب تازه زایمان کردید رحم هنوز بر نگشته به وضعیت قبلی

من بعد از زایمان شکمم رفته بو  تو کامل.. ۱۱ ماه پیش زایمان کردم ولی این شکممو که اومده بیرون برام جدیده اینجوری شکم من نداشتم... نمیدونم حالا برنج اینا زیاد خوردم شکم اوردم یا واقعا باردارم...

وای از استرس حرف مردم و فامیل و نیش و کنایه بقیه و...😥

دختر عموی شوهرم همینجوری بود پریود نمیشد بعد زایمان یهو به خودش اومد دید چقدر شکم دراورده رفت دکتر ب ...

واویلا....

ولی آخه من انقددد بارداریای سختی دارم و انقددددر بد ویارم که همه رو سر هفته ی شیشم هفتم حالم تابلو میشه که باردارم از تهوع و کمردرد و غیره تا لکه بینی و اینا...ولی الان حالم خیلی نرماله اصلا هیچ علائمی ندارم...

وای خدای من...

واویلا....ولی آخه من انقددد بارداریای سختی دارم و انقددددر بد ویارم که همه رو سر هفته ی شیشم هفتم حا ...

نمیخوام نگرانت کنم اتفاقا دخترعموی شوهرم میگفت من دوتا بارداری قبلم اینقدر بدویار بودم همش حالم بد بود و کلا بارداری سختی داشت ولی سره این اخری میگفت هیچیم نبود اصلا یک درصدم شک نکردم حامله ام رفته بود سونو ببینه علت ورم چیه دکتر بهش گفته بود ماشاالله چه پسره بزرگی هم داری این خشکش زده بود 😅

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40