داداشم فهمید قهر کردم دلیلش رو گفتم که چون مادرشوهرم اینا همش خونمون بودن قهر کردم اونم با اینکه حق رو به من داد ولی گفت اگر اومد دنبالت برو، سر شب شوهرم اومد جیگر اورده بود(دقیقا هفته پیش این موقع بود که من جیگر میخواستم شوهرم دعوا راه انداخت) گفت بیا جلو در بخوریم و داداشم باهام اومد پایین گفت اگر برای به دست اوردن دلش و عذرخواهی اومدی اداب و رسوم خودش رو داره همینجوری نمیشه و ما نمیذاریم خواهرم برگرده. منظورش این بود گل و شیرینی بخر بیار ولی در لفافه هم منظورش این بود که خواهرم برمیگیرده😑
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بچه ها یه چیز دیگه بگم.چیز دیگه ایی که خیلی خوشحالم کرد حتی بیشتر از سوپرایزه این بود که شوهرم با ای ...
آفرین چه باشخصیت.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
عزیزم فردا بگین نی نی یار تاپیک قبلی اینو بترکونن باشه؟ دارن تو تاپیکا حرفهای متفرقه میزنن.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
نوش جان فکرکردم همین غداهای فینگرفود و فست فودی،بوده. ناهار نپز الان بوی پیاز نگیری برو بخواب حالا فردا مبخری.
توی تاپیکی که عنوانش به شوهرم عمل ندادن هس، اونجا گفته، تو صفحات 10 به بعد هس فک کنم.. منم اول همین ...
مرسی عزیزم
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
سلام اول صبحی چه خبر خوشی گرفتم خداروشکر عزیزم تبریک میگم بمون و از زندگیت لذت ببر چقدر حس خوبیه که به خواسته های هم احترام بزارین عزیزم قدر همسرت رو بدون اونم قدرتو میدونه نزار این حس کمرنگ شه خوشحالم براتون خواهشا بحث و جدل و الکی ادامه ندین بزارین همینجور همه چی قشنگ بمونه شکر شکر شکر