2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 26544 بازدید | 809 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهاییم بده اینو از منی که همیشه سینگل بودم بشنو😂

آخی،دندون میخونی؟😍

پارتنر تحصیلکرده و باسواد و باشعور و با درک و پشتیبان و پولدار و جنتلمن حق همه ی دختراست، هم شما، هم اون دختر عزیزی که دنبال شوهر جراحه😅

از سینگلی به اولین نفری که بهت پیشنهاد داد اوکی نده، صبر کن، درستو بخون به وقتش بهترینش پیدا میشه،مطمئن باش👌🏻❤️

بچه ها یه چیز دیگه بگم.چیز دیگه ایی که خیلی خوشحالم کرد حتی بیشتر از سوپرایزه این بود که شوهرم با ای ...

آفرین چه باشخصیت.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم فردا بگین نی نی یار تاپیک قبلی اینو بترکونن باشه؟ دارن تو تاپیکا حرفهای متفرقه میزنن.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

امشب قورمه سبزی و فسنجون سفارش داده بود

نوش جان فکرکردم همین غداهای فینگرفود و فست فودی،بوده. ناهار نپز الان بوی پیاز نگیری برو بخواب حالا فردا مبخری.

توی تاپیکی که عنوانش به شوهرم عمل ندادن هس، اونجا گفته، تو صفحات 10 به بعد هس فک کنم.. منم اول همین ...

مرسی عزیزم

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

من یه شب نبودم

چقدر ذوق کردم😭😭😍😍😍 امیدوارم دیگ فقط تو زندگیتون حال خوب و خنده و خوشحالی باشه

اسی انلاین بودیم جفتموم یه بار دیگ عکس دیشب و بزار منم ببینم چه کرده آقای دکتر بررا خانوم دکترمون🥲😍

سلام اول صبحی چه خبر خوشی گرفتم خداروشکر عزیزم تبریک میگم بمون و از زندگیت لذت ببر چقدر حس خوبیه که به خواسته های هم احترام بزارین عزیزم قدر همسرت رو بدون اونم قدرتو میدونه نزار این حس کمرنگ شه خوشحالم براتون خواهشا بحث و جدل و الکی ادامه ندین بزارین همینجور همه چی قشنگ بمونه شکر شکر شکر

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم      

تمام لحظه های زندگیت پر از آرامش و شادی باشه الهی دکتر جان.

خداروشکر.

همه دوستان این مدت خیلی دلسوزانه و همدلانه راهنمایی کردن .انشالله همگی به خواسته های دلتون برسید