داداشم فهمید قهر کردم دلیلش رو گفتم که چون مادرشوهرم اینا همش خونمون بودن قهر کردم اونم با اینکه حق رو به من داد ولی گفت اگر اومد دنبالت برو، سر شب شوهرم اومد جیگر اورده بود(دقیقا هفته پیش این موقع بود که من جیگر میخواستم شوهرم دعوا راه انداخت) گفت بیا جلو در بخوریم و داداشم باهام اومد پایین گفت اگر برای به دست اوردن دلش و عذرخواهی اومدی اداب و رسوم خودش رو داره همینجوری نمیشه و ما نمیذاریم خواهرم برگرده. منظورش این بود گل و شیرینی بخر بیار ولی در لفافه هم منظورش این بود که خواهرم برمیگیرده😑
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
دختردردانه الهی دست پر و باموفقیت برگردی وطن عزیزم. همچین جراح و دندونپزشک هست نگران نباش تموم نمیشن . درستو بخون التماستم میکنن
راستی خواستم اینو بهتون بگم همیشه شکرگزاری حتما انجام بدید،امشب قبل خواب خیلی بابت داشته هات و حال خوبت و اینکه زندگیت حفظ شده و مشکلا حل شده به خدا بگو
من بالای صفحه بابت تمام اتفاقای روزم شکرگزاری مینوشتم پایینشم خواسته هام و چیزایی که میخواستم خییلی تاثیر و انرژی مثبت داره
خداروشکر اومدی خونه ت؛ شوهری هست خونه ای هست عشق هست ..محبت زیاد و پردوام حقشه دیگه. اون نیست خداش که هست چقدر دعواش کردیم طفلکو. توام قول بده دختر عاقل و خانمی باشی تا شیطون امد حرف بیخود بیاره تو سرت سریع به زندگیت فکرکن به الطاف همسرت و..
چیز دیگه ایی که خیلی خوشحالم کرد حتی بیشتر از سوپرایزه این بود که شوهرم با اینکه تقریبا همه اقایون جمع سیگار کشیدن و نوشیدن اینکارو نکرد. اینکه به حساسیتم احترام گذاشت. بازم مثل دوران دوستیمون