2777
2789
عنوان

میخوایم معلم مدرسه رو عوض کنیم

189 بازدید | 23 پست

ما توی کلاسمون میخوایم معلم مدرسه رو عوض کنیم‌. متوسطه اول هم هستیم معلم ریاضیمون هم هستش. اصلا خوب درس نمیده، البته خیلی باسواده ولی به درد کلاس ما نمیخوره. کلاسش واقعا خسته کننده هست و هیچیییی نمی‌فهمیم. خلاصه که چطوری عوض میشه؟ اصلا امکان داره بشه برای نیمه دوم سال عوض بشه یا باید امسال تموم شه؟ 

نه الان معلم پیدا نمیشه که

همه ی معلمای دیگه برنامه کاریشونو بستن

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نمیتونید و دست آموزش و پرورش و مدیرتون هست

باید کل کلاستون ناراضی باشن و افت نمره داشته باشید 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

میشه اگه همه با هم اعتراض کنید

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

به ما آخر هر سال تحصیلی برای هر دبیر فرم نظرسنجی می‌دادن و اگه دبیری امتیاز خوبی نمی‌گرفت سال بعد اون معلم رو نمی‌آوردن مدرسه‌مون. وسط سال نمیشه معلم رو عوض کرد اونم با نظر دانش‌آموز‌ها!

باید با مدیر حرف بزنین اگه معلم اموش پرورش باشه فک کنم سخت باشه ولی اگه معلمی باسه که ندیر اورده شاید بتونه کاری کنه

هرچند هیچ معلمی راضی نمیشه از وسط سال بیاد درس بده خودتون فیلم ببینین قبل ازینکه عقب بیوفتین