2777
2789
عنوان

شوهرم روزهاس قهره و سگ محلیم میکنه تروخدا متاهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا اخم و تخم میکنه باز ایطور میکنی

من شوهرم عصبی میشه جوابشم میدم اصلا اصلا دوس ندارم ببینمش بخدا یعنی بگم بچه رو از بغلش بگیرم احتیاط میکنم که حتی انگشتش بهم نخوره

خیلیی خوشحال میشم رابطه نخاد ازم وقتی قهرم

اون هیچوقت قهر نمیکنه هیچوقت ولی واقعا بدم میاد قهر باشم رابطه ازم بخاد حس میکنم این ی نوع زورگویی

اهمیت نده اصلا واسه خودت خوش باش خاهر منت چیو میکشی

مرد جماعت همینه فک میکنن برتر عالمن که ما زنا رو تحقیر کنن

اره اما بلد نیسم اویزون نباشم😔

غصه نخور خواهر عادت میکنی 

منم مث تو بودم هی قهر میکرد میرف زیر چادر ننش من هی زنگو پیام بده اینبار که امروز ۳ روزه ک رفته دیگه هرگز بهش زنگ یا پیام نمیدم دفه قبل بهش گفته بودم نیاز جنسیمو میرم حلش میکنم اگر ب این رفتارت ادامه بدی

دقیقا اشتباهت همینه لوس بارش آوردی اصلا خرابش کردی رف دیگه خواهشا ادامه نده خودت پشیمون میشی

الان امروز یسوال پرسید تو اس دوساعت جواب ندادم دوباره پرسید جواب کوتاه دادم کلا نزنگیدم اونم نزد .تاالانم بزور جلو خودمو گرفتم الانم امد خونه بااخم نشسته شام اوردم خورد سلامم نداده بهم

یاد بگیر

میدونی چطوری

هر روز بخودت بگو من باید دنبال اهداف برنامه ها و ... خودم باشم همونطوری که همسرم هم همینه

بعد بشین برای خودت برنامه بریز باشگاه دوست خانواده درس کار .....

دیگه وقتی نمیمونه بهش فکر کنی

من این ماه میشه دوسال ازدواجم!سگ ک نیستم بلانسبتت هر دفعه قهر کنه بره خونه باباش من هی منت کشی کنم 

خونمونم گذاشتم واس فروش ایشالا بعدش طلاق