داداشم فهمید قهر کردم دلیلش رو گفتم که چون مادرشوهرم اینا همش خونمون بودن قهر کردم اونم با اینکه حق رو به من داد ولی گفت اگر اومد دنبالت برو، سر شب شوهرم اومد جیگر اورده بود(دقیقا هفته پیش این موقع بود که من جیگر میخواستم شوهرم دعوا راه انداخت) گفت بیا جلو در بخوریم و داداشم باهام اومد پایین گفت اگر برای به دست اوردن دلش و عذرخواهی اومدی اداب و رسوم خودش رو داره همینجوری نمیشه و ما نمیذاریم خواهرم برگرده. منظورش این بود گل و شیرینی بخر بیار ولی در لفافه هم منظورش این بود که خواهرم برمیگیرده😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قربونتون بشم واقعا نباید دوباره برگدن رو روال فبل و زندگیم رو ول کنم باید یاد بگیرم چطور مراقب زندگی ...
من نیشم تا بناگوشم بازه از ذوق😊😊😊😊فردا امتحان دارم ولی وسط درس خوندن اومدم چک کردم صفحه ت رو چشمام قلبی شد قبلش خوابم میومدا الان از ذوق میتونم تا صبح درس بخونم 🤩🤩قربون خدا برم که همیشه یه دری رو از غیب باز میکنه و نمیذاره بنده ش تنها بمونه