2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 29869 بازدید | 859 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم باورکن ازته دلم خوشحال شدم طوری که دستام از هیجان زیاد میلرزید این مدت رابطه ی شما وهمسرت حتی ...

خیلی خیلی لطف دارید عزیزم

باورتون نگیشه هر وقت حس میکردم دیگه تمومه و دیگه تحمل این دنیا و زندگی رو ندارم میومدم اینجا حرف میزدم با حرفها شما اروم‌میشدم و تونستم ادامه بدم

مرسی عزیزم تلاشم رو میکنم حتما

قربونت عزیزم ♥️حالا امشب رو در کنار عزیزانت خوش بگذرون از فردا شروع میکنیم همفکری تمرین های خود مراقبتی و امیدواری رو🤩😁😁😁😊نگران نباش همه چی درست میشه 

دوستان طبیعیه که من از خوشحالی گریم‌گرفته؟

امیدوارم همون خدای مهربونی که بهت قدرت روبرو شدن بااین چالشا و توانِ پشت سرگذاشتنشون رو داد٬ نگهدار خودت٬ همسرت و زندگیت باشه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
قربونت عزیزم ♥️حالا امشب رو در کنار عزیزانت خوش بگذرون از فردا شروع میکنیم همفکری تمرین های خود مراق ...

قربونتون بشم واقعا نباید دوباره برگدن رو روال فبل و زندگیم رو ول کنم باید یاد بگیرم چطور مراقب زندگیم باشم و انرژی براش بذارم.

شوهرم گرفت خوابید تا اخرین لحظه که بیدار بود ولش نکردم😁

قربونتون بشم واقعا نباید دوباره برگدن رو روال فبل و زندگیم رو ول کنم باید یاد بگیرم چطور مراقب زندگی ...

من نیشم تا بناگوشم بازه از ذوق😊😊😊😊فردا امتحان دارم ولی وسط درس خوندن اومدم چک کردم صفحه ت رو چشمام قلبی شد قبلش خوابم میومدا الان از ذوق میتونم تا صبح درس بخونم 🤩🤩قربون خدا برم که همیشه یه دری رو از غیب باز میکنه و نمیذاره بنده ش تنها بمونه 

خب دیگه عزیزم وقتشه که یه شوهر جراح هم برای من پیدا کنید😂

بابا شوهر جراح همش دردسره انقدر خسته بود خودش و همکاراش یازده رفتن. اینم دوازده گرفت خوابید اگر شغل دیگه ایی داشت تا صبح بیدار میموند حرفهای قشنگ میزد