2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 29780 بازدید | 859 پست
خداروشکراینجا هم یسری دردسرا داره بعضی اوقات🤦🏻‍♀️

نی نی سایت واقعا جای عجیبیه

من سر آلرژی دخترم دوستایی رو اینجا پیداکردم که یکسال ازنظر روحی ساپورتم کردن 

گاهی اوقات میگم اشنایی باهاشون یکی از بزرگترین شانسای زندگیم بود

انقد دوستشون دارم که بیا همین الان بغضم گرفت

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خیلی دوست داشتم یه گروه داشتیم باهم در ارتباط بودیم. انگار اعضای خونوادمین انقدر دوستون دارم ...

استارترعزیزم من اولین باره که کاربریتون رو دیدم واصلا درجریان تاپیکات نیستم اما وقتی این کامنتتون رو دیدم شدیدا نگران شدم عزیزم اصلااااا براساس نظرات کاربرای اینجا برای زندگیت تصمیم نگیر هرگز این اشتباه رو نکن من چندساله تواین سایتم وخوب میدونم کاربرا چطوری زاهنمایی میکنن خیلی از کاربرا زندگی خودشون اول تا آخرتاپیکاشون جنگ ودعواس اما موندن وطلاق وقهرنمیرن اما اینجا اولین پیشنهادشون به بقیه همینه این که گفتم دقیقا صبح باچشم خودم دیدم کاربری رو میشناسم شوهرش در رو روش قفل میکنه وگوشی رو ازش میگیره و تمام زندگیش دعواس بعد امروز به یه کاربر دیگه سر یه مسئله ی ساده میگف چرا تواین زندگی موندی ؟بیچاره کاربر گف به خاطر بچم میگف نه مگه چندسال میخواییم عمر کنیم که زندگیمون این باشه؟؟؟؟!!!!!!!خلاصه اصلا براساس مشورت های اینجا تصمیم نگیرورفتار نکن عزیزم من وظیفه ی خودم دونستم که جواینجارو بهت بگم،انشاالله مشکلاتت حل شه ❤️

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

نمیبخشمتون اگه من برم و یهو عکس جدید بذارید

با ارزوی خوشبختی و خوشحالی و سلامتی برای خانم دکتر و اقای دکتر و همچنین موفقیت های روز افزون برای هردو❤️❤️❤️

انشالله هر روزتون همینطوری پر از خوشحالی باشه و با کمک خدا تا اخر عمر کنار هم با ارامش زندگی کنید🫂❤️

نی نی سایت واقعا جای عجیبیهمن سر آلرژی دخترم دوستایی رو اینجا پیداکردم که یکسال ازنظر روحی ساپورتم ک ...

گلم دخترتون هم اگزما داشت؟ میشه هر موقع فرصت کردین تو خصوصی در مورد درمان اگزما بهم کمک کنید.  دارم دق میکنم به خاطر پوست پسرم . اصلا نمیدونم چکار کنم که بهتر بشه همش نرم کننده میزنم به پوستش ولی انگار نه انگار 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
نی نی سایت واقعا جای عجیبیهمن سر آلرژی دخترم دوستایی رو اینجا پیداکردم که یکسال ازنظر روحی ساپورتم ک ...

اره خدایی خیلی دوستای خوبیم پیدا میشه

من اینجا بیشتر از دنیای واقعی حس خوب میگیرم

مخصوصا توی صفحه خانم دکتر همه خوبن و نظرهای خوب میدن،آدم دوست داره معاشرت کنه و صحبت کنه

گلم دخترتون هم اگزما داشت؟ میشه هر موقع فرصت کردین تو خصوصی در مورد درمان اگزما بهم کمک کنید. دارم ...

نه عزیزم اگزما نداشت ولی تمام چیزایی که تجربه کردم بهمراه لینک گروه الرژی برات میفرستم.

مطمئنا اونجا جواب میگیری

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
نه عزیزم اگزما نداشت ولی تمام چیزایی که تجربه کردم بهمراه لینک گروه الرژی برات میفرستم.مطمئنا اونجا ...

قربونت برم عزیزم 

بخدا تا عمر دارم دعات میکنم اگه بچم خوب بشه خیلی بخاطرش عذاب میکشم

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
😍😍😍😍😍

آهوانه شب بخیر. عزیزم. برات خوش حال شدم. یک ماه پیش که تهران اومدم. تا رسیدم ترمینال یاد تو بودم. با خودم گفتم کاش آهوانه رو میشد ببینم. از همون اوایل که کاربری آهوانه رو داشتی تاپیکاتو دنبال میکردم.دیگه اسمت رو گذاشتم آهوانه. 😂 دوست دارم. شب بخیر

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
اره خدایی خیلی دوستای خوبیم پیدا میشهمن اینجا بیشتر از دنیای واقعی حس خوب میگیرممخصوصا توی صفحه خانم ...

آره عزیزم آدمای خوب همه جا هستن 

سرنوشت یجور عجیبی آدمارو بهم دیگه مرتبط میکنه.

منم اینجا با دوستانِ خوبی اشنا شدم

حالا میدونی چی جالبه؟ من خیلی حساسم و عاطفی

باشما اینجا خیلی هم صحبت نشدم اما حداقل یروز درمیون بهت فکرمیکنم

اینکه جات خوبه؟ راحتی؟ دلت نگرفته؟ غذامیخوری؟ 

و چون اصلا فرصت نداشتم نمیشد اینارو ازت بی مقدمه بپرسم.

اما بدون یه گوشه ازذهنم مدام دارم برای خوب بودن حالت دعامیکنم و ازخدا میخوام هرجاکه هستی حالت خوب و خوش باشه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خیلی ممنونم عزیزمشنیدن این حرفها از زبون شما خیلی کمک کننده بود. من تو کلینیکی کار میکنم که بخش تخصص ...

عزییییییزززززم😍😍😍😍

انقدر از حال خوبت خوشحال شدم، انقدر کیف کردم😘🤗❤️

چقدر آدم باید خودش خوب باشه که یه سری آدم از این فاصله، مجازی، بدون اینکه بشناسن همو،این موقع شب اینجوری ذوق زده بشن😍😍

من از عشقی که همسرت بهت داره در همین حد مطمئن بودم که انقدر بهت اصرار کردم حتما یکیشونو مجبور کن بهت زنگ بزنن و عذر خواهی کنن،که لذت این عشق و دوست داشته شدنه بهت بچسبه

الهی که همیشه چشمات بخندن و دلت آروم باشه❤️🤗

خوشبختی تو زندگی ساختنیه! خودش نمیاد سمتت، خودت حال خوب و خوشبختی رو واسه خودت بساز😘❤️❤️❤️

نگران شمع هات هم نباش، من کلکسیون شمع دارم، از این مدل هم دارم🤣هر وقت اراده کنی واست فرستادم🙌🏻😘

من واقعا اون تنش و نگاه بالا به پایین بین یه عمومی و متخصص رو توی محیط کلینیک درک میکنم، حالا فکر میکنم کلینیکی که هستی از نظر بقیه ی شرایط و پرداختی ها و مریض اوکیه، ادمین دنتوییت رو میشناسی؟ تمااام تلاششو میکنه که بچه ها رو سوق بده به سمت مطب زدن😅با تمام سختی ها و دردسرهایی که مطب شخصی داره،یه موقع هایی بهش میگم بیخیال شو، شاید واقعا یکی شرایط مطب نداشته باشه الان،میگه نه نه بالاخره که پیدا میکنه😅

ولی خب من فکر میکنم یه موقع هایی کار تو کلینیک کم دردسر تره و راحت تره! همه ی اینا بستگی داره که آدم چی میخواد

اگر فقط به این دلیل میخوای تخصص بخونی بیشتر فکر کن، بالاخره میتونی واسه خودت مطب بزنی و راحت شی 

تخصص هم جراحی یه شهر دیگه رو واقعا حق میدم که انصراف دادی، کار خوبی هم کردی👌🏻 یوقتایی اصلا ارزش نداره وقتی که محل سکونت درست و حسابی ای نیست، پشتوانه مالی نیست مخصوصا واسه ۵ سااال! بقیه که ۳ ساله ان، آدم راحت تر میتونه بگذرونه

دقیقا واسه همین میگم وقتی استریت میری تو جو دانشگاه و استادایی،یعنی علایقت و انتخابت رو اون جو جهت میده، حیف کاش رادیو رو زده بودی😕...فدای سرت، اصلا ناراحت نباشیا

به جز انحصاری که ارتودنتیستهای گرامی ایجاد کردن...یاد اون که میگفت من به کامیونیتی دندونپزشکی اعلام میکنم کلیرالاینرها هم مثل ارتودنسی ثابت باااید دست خودمون باشه😆🤦🏻‍♀️ واقعا هر سال جو میره سمت یه رشته، یه سال رتبه یک به لطف سهمیه ها اطفال تهران رو نمیاره، یه سال هم واسش تکمیل ظرفیت میدن،البته نه واسه تهران،دانشکده های دیگه. یه زمانی پروتز و زیبایی خیلی تقاضا دارن، یه سال انقدر دوره ها با کیفیتن که عمومی ها از متخصصای زیبایی بهتر و خفن تر کار میکنن، پریو همچنان جذابه، اندو همچنان تخصصی و سخته😬رادیو واقعا پردرآمده، جراحی طولانیه ولی خیلی خوبه، اطفال اگر حوصله بچه ها رو داشته باشی🥴 عالیه، حتی پاتو...میدونی الان دیگه دو فاکتور پول و راحتی میزان تقاضا و قبولی ها رو مشخص میکنه، تو واقعا دختر باهوش و با استعدادی هستی، مطمئنم که کار دستت هم خیلی خوبه و ظریفه، هر کدومشو بری موفق میشی، هیچکدومشون هم نری هیییچ اتفاقی توی زندگیت نمیفته! من عمومی میشناسم وقت سرخاروندن نداره،متخصص هم میشناسم مجبوره وسط اینستا دلقک بازی دربیاره تا بیمار جذب کنه!!