2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 19748 بازدید | 656 پست
زیاد از زندگیتون استوری و پست نزارید،نمیدونم کیا رو فالو دارید ولی کلا حس میکنم خیلی نگاه هست تو زند ...

خیلی کم کردم. خیلی زیاد. متاسفانه خیلیا رو هم فالو دارم هم فالوم میکنن که دوست ندارم. جدا از همکارهای خودم و شوهرم و همسراشون حتی پرستارهای بیمارستان شوهرم و .. هم فالوم میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@حرف_بی_صدا    ظهر هم صدات کردم خوندی؟ میگم لابلا شاید گم شد اون پیامم خودم یادم رفت چی بود. عزیزم مگه اینستاگرام رو پاک نکردین هر دو؟! اهوانه یک چیزی بگم... میخوای خودتو با دوستات مقایسه نکن بیا خودِ الانتو با خود یکماه پیش مقایسه کن باشه ؟ اهوانه یک ماه پیش کلییی ناز شوهرشو میکشید ویلا رزرومیکرد ‌کوکو میپخت، خرید میکرد، اما شوهرش گفت یادم نیست چرا باهات ازدواج کردم و شب دیگه ای هم گفت برو فردا.... بگیر🥺 اهوانه حالا ، شوهرش امتحان شو قبول شده، اتفاقی افتاده که خانواده شوهر دائم زنگ میزنن، نازشو میکشن صاحب سه دانگ ان شاالله خونه عالی میشه در این اثنا ، تیالت کمی آروم می گیره دیگه خونه خودتم هست اونجور که میخواستی کسی نمی تونه بگه برو... و دیگه خاطرت ممعه که لازم نیست فکر کنی به اندازه پولت کدوم محله میتونی تنها بی عشق بری خونه بگیری. خب اگر اینها کم بنظرت که باشه برو باز استوری خانمان برانداز اینترنت و اینستاگرام نگاه کن بیا خودتو مقایسه کن. مگه کم خانم زیبا تحصیلکرده مجرد داریم؟  الهی دوستات سفید بخت بشن اما اونها مجردن خب فرصت دارن چرا نخونن. شما انتخابت ازدواج بوده که الانم فرصت ادامه داری. اوناا هم حتما گفتن اهوانه اسپانیا رفت ترکیه رفت..فلان جا رفت...خونه خوب داره ماشین خوب داره فکر کردی نمیگن. من باز به حرف  دوماه پیش برمیگردم شما حال خودت رو خوب کنی زندگیت و دنیات گلستون میشه... فقط خودت

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خیلی کم کردم. خیلی زیاد. متاسفانه خیلیا رو هم فالو دارم هم فالوم میکنن که دوست ندارم. جدا از همکارها ...

توی محیط بیرون هیچی امکان داره خیلیا بگن خوشبحالش دنیای مجازی هم خودش یه درده برای همین هیچ فعالیتی نکنید،و یا حداقل یه پیج خصوصی بزن فقط کسایی که دوستداری و ازشون انرژی خوب میگیری درخواستشون قبول کن

بچه ها یه سری سرگرمی مشترک بگین.ما قبلا باهم سریال نگاه میکردیم خیلی خوش میگذشت نمیدونم چی شد دیگه ا ...

الانم از دوباره نگاه کنید،  باهم پیاده روی برید،  کوه،  خرید و پاساژگردی

خدایا شکرت
بچه ها یه سری سرگرمی مشترک بگین.ما قبلا باهم سریال نگاه میکردیم خیلی خوش میگذشت نمیدونم چی شد دیگه ا ...

اگه اهلشه بازی فکری بازی کنین.. چه بازی مجازی روی گوشی چه بازی کاغذی.. منم شوهرم گاهی بازی می‌کنیم و برا هم رجز می‌خونیم خیلی حال میده

بعد اینکه اگه برگشتی هرگز ادم قبلی نباش!!!!مگه برات جشن گرفتن سفر بردن سوپرایز تولد گرفتن که بخوای ح ...

یا خدا چطوری این همه می‌نویسید 

همه مون نصیحت کردن دوست داریم خوراکمونه 

بیخیال بابا حالا موضوع دکتر اسی آنقدرها هم مهم نیست صلوات بفرستید 

اتفاقات روزمره رو تعریف کرد. شب قبلش باشگاه بود دو ساعت داشت تعریف میکرد

راستی شما هم روزاییکه شیفت بعد از ظهر نداری باشگاه خیلی خوبه ها بری. واقعا ادمو سرحال میکنه و هم با توجه به اینکه کارت سخته و فرسودگی بدنی داره حرکات اصلاحی انجام بدی خیلی کمک میکنه