2777
2789

یک دور همی دوستانه دور هم بودیم و دوستامون اکثرا ازدواج کرده بودن 

یکیشون ۴ ماه بود ازدواج کرده بود...

به خنده گفتن فلانی مجردی میگفتی من اشپزی بلد نیستم الان چیکار میکنی خونه خودت 

برداشت گفت هنوزم نمیکنم 😐

صبحانه که هست 

ناهار هم شوهرم سرکار میخوره 

ی شام میمونه میریم خونه مامانم میخوریم 

با افتخار میگفت مادر شوهرم اومد خونه م دید غذا پیست خودش غذا درست مامانم و دوستم اومد خودشون درست کردن

شمارو پعوت میکنم خودتون درست کنید://///

و اینکه نه دانشجو هست نه شاغل طرف خونه داره رسما 

شمام میگفتی گلم سفارش بده نهایت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه میشه

تا کی بخواد اینجوری پیش بره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
و مطمئن باش اقبالش خیلی بلندتر از اونیه که از هر انگشتش یه هنر می ریزه.

دقیقاااااااااااااااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شمام میگفتی گلم سفارش بده نهایت

خودش میگفت دوستاشو دعوت کرده بود مادرش مواد غذایی رو اماده کرده بود گفت بهش دخترم اسنک هست فقط برو پنیر پیتزا و سس بریز اینکار نکرده بود دوستاش اینکارو کردن 

و  با این مهمون مداریش مارو هم میخاست دغوت کنه😐