2777
2789

تمام حرفامون ، دعواهامون ،بحث هامون، صحبت هامون رو میبره پیش پدر و مادرش .... اونا هم شروع میکنن با من بحث کردن ... شما باشید ادامه میدید یا جدا میشید؟ فرض کنید حامله هم هستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گوشزد میکنم اینکارت عاقبت خوبی نداره گوش نکرد منم همه حرفامو به بابام میگم بیاد دندوناشو تو دهنش خورد کنه😂😂😂خداروشکر شوهر ندارما وگرنه الان کشته بودمش

بشین باهاش حرف بزن..بگو دوستداری من هرحرفی توخونه زده میشه یاکاری....برم به خانواده ام بگم؟؟

بگو منم دوست ندارم کسی بفهمه خونه مون چه خبره ...

من اگه تواین وضعیت بودم بهش میگفتم فقط تا موقع بدنیااومدن بچه بهت فرصت میدم درست شدی که هیچ..وگرنه بچه رو بهت میدم و جدامیشم...یه کم بترسونش 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

من اینطوری بود ..تو یکی از دعوا هامون رفت پیش خاحوادش ابروی منو برد همزمان دعوا کشیده شد خونه پدرش اونجا منم به سیم آخر زدم و تووروی خانوادش حرف زدم ..خلاصه ما برگشتیم و آشتی کردیم ولی خاحوادش دیگه باهامون صاف نشدن ..و شوهرمو طرد کردن که با من آشتی کرد ..و خودش مثل سگ پشیمونه و دیگه هیچکس واسه حرفاش تره خورد نمیکنه ..چون میگن اگه راست میگی دعوا دارین چرا زنتو ول نمیکنی ...اینم دیگه هیچی روش نمیشه بره بگه ...