2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 180 پست
دقیقااینا که میگن اسی حسودی میکنه رو نمیفهمم واقعاچجوری روشون‌میشه به این بدبخت بگن حسود؟حسود نیست ف ...

والا بخدا این ربطی ب حسودی نداره بعضیا بی درک هستن هرکسی باشه عصبی میشه از این همه تناقض

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد یه خانومی تو نی نی سایت افتادم که خونه پدرشوهر چادر گل گلی سرش میکرد بعدش یکبار عبای خیلی گشاد با روسری خیلی بزرگ سرش کرده بود که حجابش از جادر هم بهتر بود(تو اینیستا تازه مد شده بود) ولی خب به روز تر دیده میشد کلی شوهر و خانواده شوهرش ناراحت شده بودن و دعوای بزرگ راه افتاده بود...چون مسئله اشون حجاب نبود بلکه این بود که شیک دیده نشه

الانم اسی درکت میکنم...شما به جز مانتو هرچی بپوشی بازم باهات دعوا میکنن و به قول خودت قیافه اشون رو کج میکنن...حتی پیراهن بلند هم بپوشی بازم همینه...احتمالا شوهر و مادرشوهرت میترسن تو هم مثل خواهر شوهر و جاریت شیک پوش بشی بهت بیشتر سخت میگیرن...

یا پی دعوا رو یه مدت به تنت بمال و از پیراهن های بلند و ساپورت ضخیم استفاده کن که عادت کنند یا هم حوصله درگیری نداری چند تا مانتو تابستانی شیک بخر که رفتی اونجا بپوشی ..واقعا با پالتو گرمت نمیشه؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

خوب شومیز می پوشی اینا به شومیز هم گیر میدن که خم شدی فلان شدی

شومیز بلند تا زیر باسن بدوز

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اره باید یه دعوا اساسی بندازم

دقیقا ۴ بار دعوا راه بنداز آخرش حرفتو به کرسی بنشون 

خود من مثلا با عمه همسرم رفت آمد داشتم و خانواده شوهر شاکی بود از این قضیه چون رفت آمد ندارن با عمه 

هر وقت میخواستم برم اخم تخم میکنن 

منم انگاااررر نه انگاااررر 

خیلی راحت کار خودمو میکنم 😁

بعد یه مدت عادی تر شده یه کم براشون این قضیه 

اسی خانواده شوهر منم مذهبین ولی خدایی منو جاریام بدتیپ نمیگردیم اصلا درکت نمیکنم کلی لباس شیک باحجاب هست مخصوصا جاری کوچیکم ی لباسای خوشگلو شیک و پوشیده ای میپوشه دهنت باز میمونه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم