2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 12139 بازدید | 398 پست
اگر فردادنیاد یا مناسبت فردا رو یادش بره؟

احتمالا میاد

شما هم باهاش عادی باش اگه دیگه برگردی قهر و فاز نداری باهاش راه بیا و حالت خوب باشه 

برگشتن به معنای اینه دیگه مشکلی نداری پس فازی هم نیاز نیست داشته باشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی اینستا پدر همه رو دراورده

تو رفتی اسپانیا تو اینستا عکس گذاشتی اونا حس بد پیدا کردن و اونو به تو منتقل کردن

اونا جذب دانشگاه شدن الان تو حسرت اونا رو‌میخوری

کلا اینستا رو ترک کن

افسردگیتم اولین هدفت باشه که حلش کنی

خدایی شوهرت خیلی پسر شنگول و هات و پرانرژی ای بود الان اونم روانش داغون شده

فرکانستو کلا عوض کن چون اینو به شوهرتم انتقال میدی و تهش ضربه به خودت وارد میشه

اخرین بازی که عمیقا حس خوشبحتی داشتی کی بود؟؟

الان تو تاپیکت چندین نفر زن عاقل هستن مطمین باش نود درصدشون دوس داشتن جای تو بودن این یعنی وضعیت زندگیت از نود درصد جامعه بهتره

اگر فردادنیاد یا مناسبت فردا رو یادش بره؟

استارتر اگه تاریخ تولد و یا سالگرد ازدواج هست امیدوارم که یادش نره اما اگه همسرت فراموش کرد ناراحت نشو تو که به دوست داشتنش شک نداری؟؟؟ 

بگذار پای حساب اینکه از همه طرفی این مدت روش فشار بوده، مردها معمولا این تاریخ هارو یادشون میره و فراموش میکنن،الان با این شرایط همسر شما اگه یادش بمونه وااااقعا ستودنیه اما اگه هم فراموش کرد به دل نگیر. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
چرا سه دنگ رو میخوام بگم به اسمم کنه

اره فکر خوبیه

برای سرمایه آینده‌تون میتونی بعدا آروم آروم سر فرصت که وضع مالی هردوتاتون خوب بود یه خونه با درآمد دوتاییتون بخرید ، خونه ای که حاصل تلاش و درآمد هردوتاتون 

میدونی منم توی لحظه سخت وبهرنجی هستم حرفت قشنگه برفدانه جانولیییییی صبر از سه حرف ساخته شده ها ولییی ...

عزیززم اینو کسی میگه بهت که سالهاااآ سختی کشیده و صبوری کرده منظورم اینه فکر نکنی یک شخص بی درد اینو میگه. خدا کنار ماست من بارهااا حسش کردم عمیقاا وقتی برای مشکلات از ۶۰ کیلو به زیر ۵۰ رسیدم و شب و روز گرررریه ها می کردم یهو معجزه شد سالها پیش. الانم خیلیی مسایل هستا اما میخوام بگم من حقیتا با صبر و مراقبه خدا رو حس کردم قربون موهای سفیدت تک تکش ارج داره. دنیا فانیه البته اصلااا منظورم این نیست پس بی خیال باشیم اما بقول شیخ بهایی هرجا خیلی اذیت بود بگو این نیز می گذرد. ایه الله میلانی بااون عظمت در عبادت یکبار باخدا حالت گله وار گفتند: خدایا تو که دنیا رو افریدی اما کاش کوچیکتر میافریدی اندازه باغچه خونه ما، با چند تا آدم نه این همه آدم که زندگی رو به ما زهر کردند و... یعنی میگم این دنیا محل آسایش واقعی نیست در قران فرموده انسان را در سختی آفریدیم دیگه وقتی خودش میگه ما اصلا حرفی داریم؟ فقط باید تلاش کنیم ادم بهتری نسبت به قبل باشیم . عزیزم مشکلت ان شاالله به بهترین  حل میشه غصه نخور ناراحت شدم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

چرا سه دنگ رو میخوام بگم به اسمم کنه

حتماا عزیزم حتماااا... با توجه به اون رفتار قبلی   و غیرقابل پیش بینی بودن هر چیزی ومهریه کم اینکار از واجباته

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

استارتر٬ عزیزم

شما نمیتونی جهان رو از دید اطرافیانت ببینی

شاید اون دوستانی که تخصص گرفتن و هیئت علمی شدن هم درظاهر ازهمه چیز راضی باشن و همه بهشون غبطه بخورن

اما در خلوت خودشون دوست داشته باشن که سروسامون بگیرن یا حتی جای شما باشن

این تفکر خیلی اشتباهه٬ من بایکی از اساتیدم صحبت میکردم و یکی دوباری اشاره کردم که دوست داشتم درسم رو درمقاطع بالاتر ادامه بدم چون درتمامی دوران تحصیلم الف بودم

اما استادم خندید وگفت اتفاقا کارخوبی کردی که به فکرخونواده بودی ازدواج کردی و بچه داری 

مشخصه که ازنظر روحی هم شرایط خوبی داری

و درکنارش دوستانی دارم که ادامه دادن و جذب شدن

اما پای حرف هاشون که نشستم تنهایی خیلی عذابشون میداد وازنظر روحی وضعیت جالبی نداشتن شاید با یکی دو برخورد اول مشخص‌ نمیشد و ظاهرا شرایط خوبی داشتن اما یکم که معاشرت میکردی باهاشون متوجه یکسری ناراحتی های این‌چنینی که سنم بالاست و هنوز خونواده ای تشکیل ندادم و زندگیم با درس گذشت٬ میشدی

اینکه چرا مجرد نموندی و ازدواج کردی دلیل داره

چون شما نیاز به شریک عاطفی داشتی و نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن تو فطرت انسانه و سرکوب شدنی نیست.

به این فکرکن که زندگی شماهم ممکنه ارزوی دوستان و اطرافیانت باشه

خودتم درجریانی که چقد روت زومن.

پس انقد لذتت از زندگی رو سرکوب نکن و با اما و اگر و ای کاش لحظاتت رو به کام خودت تلخ نکن

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
اسی اینستا پدر همه رو دراوردهتو رفتی اسپانیا تو اینستا عکس گذاشتی اونا حس بد پیدا کردن و اونو به تو ...

اره یه مدت حذف میکنم ولی چون سرگرمی جایگزین ندارم دوباره بر میگردونم. 

تلاشم رو میکنم حالم خوب بشه. 

اره یه مدت حذف میکنم ولی چون سرگرمی جایگزین ندارم دوباره بر میگردونم. تلاشم رو میکنم حالم خوب بشه.

زیاد از زندگیتون استوری و پست نزارید،نمیدونم کیا رو فالو دارید ولی کلا حس میکنم خیلی نگاه هست تو زندگیتون و شاید چشم میخورید🫠

استارتر٬ عزیزمشما نمیتونی جهان رو از دید اطرافیانت ببینیشاید اون دوستانی که تخصص گرفتن و هیئت علمی ش ...

سلام ممنونم از نظرتون راست میگین واقعا مخصوصا من که از نظر عاطفی تو خونواده هم تامین نمیشدم ولی چون الان داره میشه ۵ سال با شوهرم در ارتباطم یادم رفته قبلش رو.