2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 19839 بازدید | 657 پست
اره یه مدت حذف میکنم ولی چون سرگرمی جایگزین ندارم دوباره بر میگردونم. تلاشم رو میکنم حالم خوب بشه.

میشه استوریاتو باز نکنی؟

من ادمی ام که سریع انرژیا بهم منتقل میشه

یمدته اصلا استوریارو باز نمیکنم میرم کلیپای طنز نگاه میکنم.

ببین فلسفه ی اینستا انگار همینه

که ببینی و احساس کنی کمی

جا موندی 

چون همه سعی میکنن بهترین نسخه از خودشون و زندگیشون رو اونجا نشون بدن 

خب زندگی هیچکس به اون کاملی نیست همه ضعفایی دارن

ولی هر کی سعی میکنی نقاط قوت و خوشی های خودش رو به شکل افراطی اونجا نشون بده 

واسه همین خیلی وقته پست واستوری فالواینگامو نگاه نمیکنم و اگه بدونی چقد روانمم راحته

میرم کامنتای خنده دار میخونم٬ دوربین مخفیای طنز نگاه میکنم

یکی دوتا پیج خنده داردارم که حسابی روح ورانم شاد میشه باهاشون 

اصلا ارتباط با دوست و آشنا هرچقد محدودتر 

زندگی آروم تر

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقات روزمره رو تعریف کرد. شب قبلش باشگاه بود دو ساعت داشت تعریف میکرد

چه خوووب😍

با عشق و حال خوب به حرفاش گوش کن که نگه بی حوصله اس و دیگه ادامه نده.اونم داره تلاش میکنه شما بشید جایگزین همه کسایی که باهاشون حرف میزده خوب بهش گوش بدید 

@حرف_بی_صدا ظهر هم صدات کردم خوندی؟ میگم لابلا شاید گم شد اون پیامم خودم یادم رفت چی بود. عزیزم مگ ...

مرسی عزیزم حق با شماست واقعا باید یادم بیاد جقدر حالم بد بود و الان خداروشکر کنم که اون روزها گذشت شوهرم مثل دوران دوستیمون و اوایل ازدواجمون شده

بچه ها یه سری سرگرمی مشترک بگین.ما قبلا باهم سریال نگاه میکردیم خیلی خوش میگذشت نمیدونم چی شد دیگه ا ...

فیلم دیدن،آشپزی کردن،صحبت کردن،شاید بازی کردن،موزیک گوش دادن

شوهرم مثل دوران دوستی و اوایل ازدواج مدام زنگ میزنه مدام تعریف میکنه همه چیز رو نشونه مثبته برام یعنی جاهای دیگه انرژیش تخلیه نمیشه که برای من میذاره دوباره ارتباطش با اون دوست دندونپزشکش خوب شده خوشحالم چون باهم باشگاه میرن   کلا خیلی مرد خوبیه مثل اون اکیپ نیستن

بچه ها یه سری سرگرمی مشترک بگین.ما قبلا باهم سریال نگاه میکردیم خیلی خوش میگذشت نمیدونم چی شد دیگه ا ...

بنظرم جذاب ترینش همون فلیمه

البته من دراین زمینه متاسفانه شکست خوردم فیلم لابریا رو دوماهه شروع کردیم و هنوز موفق نشدیم فصل یکشو تموم کنیم🫠

بازی هم خوبه٬ منچ و مارپله حس وحال قدیم رو زنده میکنه و عالیه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
مرسی عزیزم حق با شماست واقعا باید یادم بیاد جقدر حالم بد بود و الان خداروشکر کنم که اون روزها گذشت ش ...

والله قسم من بعضی حرفا میزدی دلم میشکست گفتم وای خدادیدی این دختر تنها بااین مرد شیدا که حالش تغییر کرده حالا وسط شهر تهران چکار کنه نه رو رفتن داره بگه مامان شوهرم گفته برو نه هیچی نه مالی. اما الان خداروشکر. عزیزم عادت کردن به نعمات آدمو اینطوری میکنه شاکر باش شکر اونقدر خوبه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اگر فردادنیاد یا مناسبت فردا رو یادش بره؟

عزیزم سعی کن اگر مناسبت فردا رو فراموش کرد خودت کیک بخری میز بچینی لباس مزتب بپوشی و ا

اون مناسبت رو دو تایی جشن بگیرید.الزاما نباید اقایون یادشون باشه .من همیشه حرفم اینه خانم خونه باید برای هر مناسبتی شرایط رو فراهم کنه.اگر مادر باشه این حس خوب رو بچه ها هم یاد میگیرن و همچنین اقایون که دوست دارن محیط خونه همیشه شاد باشه.