2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 7610 بازدید | 280 پست
اره چون تا حالا این اتفاق نیوفتاده اولین باره. مثلا حتی یه وقتهایی بیشتر از کارکرد پول دادن بعد از م ...

متوجهم واقعا عنوان کردنش سخت 

نمی تونید بگید که مادرتون خونه خریده و جا به جا شده شما میخواید یسری وسایل براش بخرید؟

یا هم بگید یکی از آشناها دوستاتون هزینه عمل داره یا مشکل مالی داره و شما بهش قول دادین که کمکش می کنین سر این ماه

ای بابا.بنظر من اصلا نری برای پول بگی 

پرستیژت زیر سوال میره

از کارت شوهرت بکش سر سوزن عیبی نداره اونم اصلا اهمیت نمیده.بعدم زندگی رو انقد برای خودت سخت نکن پول من پول شوهرم ...چون در حقیقت داری یادش میدی اینجوری ب مساعل فکر کنه در حالی ک خودش بلد نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی آدم‌ ک بخاد شرطی رو بزاره باید ببینه اصلا میشه عملی بشه یا نه

مثلا گرفتن خونه کاملا اوکی هست ( هرچند فکر میکنم اگر بخاد بخره یا اجاره کنه باز با پول اونا هست و فقط قالب قضیه عوض میشه وگرنه اون منت رو همچنان هست) البته شایدم با پول شخصی خودت و شوهرت بخواین این کارو کنین نمیدونم

اما راجب عذرخواهی کردن خاله خانم اینا، اگر منظورت اینه ک بیان بگن معذرت میخوایم و اینا فکر نمیکنم عملی بشه، برا این مورد به نظرم باید بگی و بخای ک حرفشون رو پس بگیرن نه اظهار عذرخواهی کنن، چون با توجه به روحیشون ممکنه پس بگیرن حرفشون رو اما اینکه معذرت بخوان فکر نکنم ( همون پس گرفتن حرف هم یه جور عذرخواهیه)

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

سلام عزیزم 

برای پول از کارت شوهرت استفاده کن 

گلم در واقع شما داری به شوهرت یاد میدید که اصلا برات خرج نکنه.

قرار نیست تا ابد درآمدش کم باشه یه روزی انشالله به درآمد مطلوب میرسه ولی در حال حاضر داری بهش اموزش میدید که به پولش نیاز نداری.

عزیزم بزرگترها به ما گفتن اوایل ازدواجتون هرچیزی رو که دوست دارید عادت بشه برای همسرتون ازش بخواید دیگه اون رفتار براش نهادینه میشه.

عزیزم با هیچ گونه معذورات و ملاحظه ای از کارت همسرت تو این موقعیت استفاده کن .

https://omp.exchange/referral/XQZZ5ZGNZ

اینو کپی کنید داخل گوگل بزنید هم به من هم به شما هدیه میده معتبره خودم برداشت داشتم 

برنامه صراف از بازار نصب کنید این کد8fwz5 بزنید 20 تومن هم به من هم به شما هدیه میده 

دوستاان من یک تصویرسازی کردم بگم براتون💐 من یک مادر جدی اما مهربون این دوتا بهم تناقضی نداره مادری که دانشگاه نرفته اما کتاب می خونه .رفتیم باهم بیرون تو باغی،سبزه زاری جایی.من براتون کتلت سرخ می کنم با نون سنگک و سبزی لقمه میدم دستتون😍اهوانه ناز داره با زور یک لقمه بهش میدم .بهار و ایرسا هم میخورن بچه های خوبین. Yass و marry میرن دنبال هیزم چایی درست کنم😆shadn پرجنب و جوشه میدوه تو باغ .ساحل ارامش لقمه نگه میداره برا همسرش. Masumeh با یک کاغد قلم نشسته به دور دستها نگاه میکنه فکر میکنه   هی زیرلب چیزی میگه و مینویسه.. بقیه دوستان سمینه grapدربندمیرزا نشستن باهم حرف میزنن میگن غذای ما کم بود پس کو برا شوهرامون😅

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام عزیزم برای پول از کارت شوهرت استفاده کن گلم در واقع شما داری به شوهرت یاد میدید که اصلا برات خر ...

مرسی عزیزم واقعیتش چون قهرم مثلا دوست ندارم ازش برداشت کنم. ولی اگر تا شب پول برام واریز نکنن مجبور میشم دیگه

اما بچه ها، دوستان، عزیزان همه تون رو شیک و معطر و متفکر میبینم با گوشی های صورتی اکلیلی دخترانه و قرمز خوشرنگ زنانه میگین چی بگیم به اهوانه مون❤️

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شما خیلی خیلی محبت دارید❤️در این مدت بارها بهم لطف کردید و من فقط تونستم لایک کنم، نمیخواستم روند تا ...

واقعیت رو گفتم عزیزم. ماشاالله پس کم سن تر هم هستید. اصلا تحلیل های درست حسابی و ریزبینانه هستید من زیاد بلد نیستم تشکر در خور شان کنم اما بدونید همیشه در گوشه قلب و ذهنم هستید تنتون سالم باشه ان شاالله