2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 12047 بازدید | 392 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که شرایطتون رو به بهبودی هست و همسرتون یکم به خودش اومده و داره قدر شما رو میدونه

انشالله با توکل به خدا اوضاع خوبه خوب میشه

شما لیاقت بهترینا رو دارید خانم دکتر قشنگ🫂❤️😍

من تو کلینیکی که کار میکنم خیلی از نظر مالی خوبه. مثلا این شکلی نبوده تا الان که دیر پول بده یا کم و کسر بده چون اتفاق رایجیه تو کلینیک‌ها کلا رویه‌ش اینه که هر هفته تقریبا تسویه میکنه کم و بیش بعد اخر ماهم یه حساب کتاب کلی میکنه و مابه تفاوت رو میده.

بعد این ماه کلی مواد و تجهیزات خریدن برای همین تسویه هفتگی نداشتیم خیلی کم داشتیم مثلا اگر ۱۰ میلیون کار کردیم یه تومن دادن. اخر ماهم گذشت و باز تسویه نکردن میدونم زیر بار قرضن و اولین بار این شکلی میشه ولی منم صفر صفرم. ماشین که خریدم تقریبا هیچی نقدینگی برام نموند اگر بگم موجودی حسابم رو باور نمیکنید و دوست ندارم برای خرج روزمره همین چندتا تیکه طلاییم که مونده برام بفروشم. نمیدونم چطور با مدیر کلینیک مطرح کنم اینو

ارهه🥲😂فضا فضای نمک ریختن نیست بین صحباتی استارتر.وگرنه میخواستم بگم یکی دوتا جراح هم برای ما پیدا ...

خدایی جراح خییلی جذابه ولی اصلا وقت ندارن من تحملش ندارم🫠من باید یه تخصص آروم انتخاب کنم😂یا دندون پزشک  جراح

ارهه🥲😂فضا فضای نمک ریختن نیست بین صحباتی استارتر.وگرنه میخواستم بگم یکی دوتا جراح هم برای ما پیدا ...

شوهر جراح همش دردسره، شوهر متخصص ارتودنسی یا تخصص های اسون دندونپزشکی خوبه پولدار باهوش اروم بی استرس لایف استایل عالی

برات سخته باهاشون صحبت کنی؟

اره چون تا حالا این اتفاق نیوفتاده اولین باره. مثلا حتی یه وقتهایی بیشتر از کارکرد پول دادن بعد از ماه بعدش کم کردن. منظورم اینه سر مسائل مالی هیچ وقت کم ندادن حتی بیشترم دادن

شوهر جراح همش دردسره، شوهر متخصص ارتودنسی یا تخصص های اسون دندونپزشکی خوبه پولدار باهوش اروم بی استر ...

بله درست میگید،استرس و فشار کاریشون خیلی زیاده

دندون پزشک که عالیه همه مدلش🥲مخصوصا برای منی که توی مراقبت از دندون هام خیلی تنبلم😅

بنظرتون برای یه دانشجوی دندون پزشک کجا میشه آشنا شد با کسی که درسش تموم شده تخصص خونده؟کلینیک یا دان ...

لینک شدن به اکیپ دندونپزشکا

تنها راهی که به ذهنم میرسه. کلینیکم میشه ولی فضاش یه جوریه

اره چون تا حالا این اتفاق نیوفتاده اولین باره. مثلا حتی یه وقتهایی بیشتر از کارکرد پول دادن بعد از م ...

میدونم چی میگید سخته الان که یبار این اتفاق فوری بهشون بگید.همکارای کلینیک چیزی نگفتن و نشنیدید؟

اره چون تا حالا این اتفاق نیوفتاده اولین باره. مثلا حتی یه وقتهایی بیشتر از کارکرد پول دادن بعد از م ...

بهشون بگید که میدونم شرایط کلینیک یکم سخته و فشار مالی هست

اما تگر امکان داره یه مبلغ کمی در حدی که فشار مضاعف بهتون وارد نشه به من پرداخت کنید

نه چون کلی تجهیزات خریدن همه ذوق دارن استفاده کنن اون پول ندانه فعلا به چشمشون نیومده اخه هنوزم زوده یه هفته هم نگذشته. فکر کنم فقط منم که انقدر خالیم. کارت شوهرم دستم هست ولی چون پیام میره براش دوست ندارم استفاده کنم