2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 12072 بازدید | 392 پست
شما در کل از شوهرتون پول نمی گیرید؟ همه خرجا با خودته؟

نه خرج اون شکلی نمیگیرم ولی خب کارت حقوق رزیدنتیش و یه کارت دیگه‌ش دستمه. برای خرج خونه گرفتم ازش ولی وقتی خرج کنم نمیپرسه خرج چی کردی

نه چون کلی تجهیزات خریدن همه ذوق دارن استفاده کنن اون پول ندانه فعلا به چشمشون نیومده اخه هنوزم زوده ...

حق دارید چه شرایطیه🤦🏻‍♀️شما هم اگه بخاطر خرید ماشین صفر نشده بودید مطمئنا براتون اهمیت نداشت مثل بقیه ولی الان حستون طبیعیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چون قهری سختته درسته؟

در کل خیلی دوست ندارم اینکارو کنم زیاد استفاده نمیکنم برای خودم‌ مثلا به قصد خرید برای خونه رفته باشم مرکز خرید از یه چیزیم برای خودم خوشم بیاد با کارت اون میکشم ولی اگر به قصد خرید برای خودم رفته باشم از کارت اون نمیکشم

الان تصمیمتون برای زندگیتون چیه؟

خونه بخواید بگیرید این مدت که نمیشه دوتاتون جدا باشید اگه اومد جلو بهش بگو روی نظرم برای گرفتن خونه هستم ولی انگار تو جدی نیستی چرا یه مبلغی نمیگی؟ و بعدش بگو مادرت و خالت  باید ازم عذرخواهی کنن بعدشم ۳دنگ خونه رو بزنه به نامت و بگو به شرطی میام روی حرفت بمونی خونه بگردیم و پیدا کنیم ، چون شما یجای دیگه ایشون یجای دیگه چجور خونه بگیرید؟فعلا بزار این خونه که داره بزنه به نامت

در کل خیلی دوست ندارم اینکارو کنم زیاد استفاده نمیکنم برای خودم‌ مثلا به قصد خرید برای خونه رفته باش ...

به نظرم حقوق خودت رو فقط پس انداز کن برای خودت تا باهاش انشاءالله خونه ای زمینی بخری،  همه خرجا رو از شوهرت استفاده کن 

خدایا شکرت
من تو کلینیکی که کار میکنم خیلی از نظر مالی خوبه. مثلا این شکلی نبوده تا الان که دیر پول بده یا کم و ...

عزیزم اگه بخاطر عزت نفست از کارت همسرت خرج نمیکنی درکت میکنم

البته بنظر من که ازش استفاده کن٬ شما همسرشی و نیاز مالی داری و این وظیفه ی همسرته که  حقوق ماهیانت رو درنظرنگیره و مبلغ معینی رو به شما اختصاص بده 

بدون عذاب وجدان از کارتش استفاده کن شما همسرشی و باید ازتمام وکمال امکاناتی که برات فراهم میکنه استفاده کنی

چه تو قهر چه تو آشتی

میدونم این روی پای خودت موندنه کار رو برات سخت کرده و حس میکنی زیر دِین میری

اگه هیچ جوره تمایل نداری ازکارتش استفاده کنی مجبوری یمدتی رو توی هزینه هات صرفه جویی کنی تا شرایط کلینیک ازنظرمالی مساعد بشه.

طلاهات روهم به هیچوجه برای هزینه های روزمره نفروش

طلا جزئی از سرمایه ی شخصیته عزیزم.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خانم دکترایرسا خیلی وجود آرامش بخش؛ پرمغز و خواستنی دارید باعث افتخار شنیدن حرفهاتون .تنتون سالم و د ...

شما خیلی خیلی محبت دارید❤️در این مدت بارها بهم لطف کردید و من فقط تونستم لایک کنم،

نمیخواستم روند تاپیک ها از چیزی که هست خارج شه، ولی الان و امشب که همه خوشحالن و جو خوبیه😁 من از فرصت استفاده میکنم از لطف و محبتتون تشکر میکنم❤️❤️خودتون سرشار از آرامش و تجربه و مهربونی و آگاهی هستید، قلب پاک و بسیار مهربونی دارید، نظراتتون اینجا حداقل برای من خیلی مفید وکاربردی بوده، اینجا مثل یه مامان باتجربه و پایه و خیلی مهربون هستید، خدا برای خانوادتون حفظتون کنه،

من آدم باتجربه ای نیستم، متولد ۷۳ هم نیستم🙊یکم بچه ترم.ولی خوندن حرفهاتون و شنیدش از سمت شما خیلی خوشحالم کرد❤️❤️امیدوارم شما هم همیشه شاد و سلامت و در آرامش باشید🧡🤗

مدسی عزیزم خیلی حرفهاتون ارامش بخش و کمک کننده بود عزیزم خیلی لذت بردم و خیلی دوست دارم بازم در ارتب ...

لطف دارید خانم دکتر عزیزم، من هم از ارتباط با شما لذت میبرم،

شخصیت بسیار قوی، مستقل، خودساخته و متینی دارید در کنار زیبایی ظاهر👌🏻❤️ از کامنتها و تاپیکهاتون هم که کاملا مشخصه چقدر توی این فضا محبوب هستید❤️

شرایط کار و تحصیل و زندگیم باعث شده که حتی از اینستاگرام محبوبم یکم فاصله بگیرم😁 فعالیت زیاد این دو روزمم واسه این بود که از نظرم هییچ خانمی سزاوار شنیدن یه حرفایی نیست، ولی خب زمان میگذره و خیلی چیزا رو کمرنگ میکنه،کمرنگ در حدی که دیده نشه❤️🫂

حتما سعی میکنم بیشتر به اینجا سر بزنم، شادی و آرامش و اتفاقهای خوب زندگیتونو که بارها گفتم واقعااا لایق و سزاوارش هستید رو بخونم و کیف کنم🤗😘🧡

سلام عزیزم 

اینکه برادرتون رو درجریان گذاشتید درست بود ازین بابت میگم که همسرتون فکر نکنه خیلی تنها و بی کس هستین!!

فقط یچیزی رو حتما به همسرتون یاداوری کنین که شما موضوع خاله و حرفاشو نگفتید به برادرتون و وانمود کنین اگر میفهمید خون بپا میکرد 

نمیخوام تو ذهن همسرتون جا بیفته داداششم کاری نکرد اون حرف هارو شنید!!!!!!

بعد اینکه یه حقی اینجا ضایع شده  بابتش همسرشما هیچ زحمتی به خودش نداده!!

از کلام خدا ک بالاتر نیس هس؟اگه از خاله همسرتون شکایت میکردین طبق قانون !!حد بهش جاری میشد جرایم حدی یعنی خدا براش جزا تعیین کرده و قانونم طبق اون عمل میکنه جزاشم ضربه شلاق!!!!!تو نت بزنین میاد جزای فحش ناموسی یا همون قذف چیه!

پس وقتی خود خدا هم نگفته با یه ببخشید کار تموم !!!!! یعنی شماهم حق داری از دلت دربیاد

همسرتون لااقل میتونست جای فوتسالی که میره ۲تا بنگاهی بره سربزنه فقط و فقط ازین بابت که بگه به حرف شما احترام گذاشتم درصدد جبرانم

لازم نبود حتما سریع بخره نه اما میتونست یه قدمی برداره ؟

حتما حتما با حرف زدن و مکالمه بهش بگید خواسته هاتون رو 

اگه قرار شما خشک و خالی برگردی و هیچ چیز جبران نشه لااقل چندتا شرط بزارید

یه برگه ای تعهدی چیزی ازش بگیرید  

مبنی بر این که اگر دوباره شما شاهد دخالت از طرف دوست همسایه فامیل اشنا بودین چه حضوری چه تلفنی چه اینستا چه کبوتر نامه رسان!!!!همسرتون باید ازون بیمارستان انتقالی بگیره به هر جایی که شما بگی چه همون تهران چه اطراف تهران چه یه شهرستان دورافتاده!!

شرط دوم 

با توجه به شناخت همسرتون که نمیتونه باکسی حرف نزنه بهش بگید فقط و فقط اجازه داری با تراپیست مشترکمون صحبت کنی اگه گفت وقت ندارم 

بگو به اندازه همون تایمی ک با ستاره و مامانت و دوستات صحبت میکردی

لطفا لطفا اهوانه جا صحبت با تراپیست و زوج درمان جزو شروطت باشه

شرط سوم.

خرید خونه یا جا به جایی خونه حداکثر تا یک ماه!!!

ببینید هدف خرید خونه نیس هدف القا کردن به همسرتون که هراشتباهی یه تبعات و تاوانی داره!!

به قول ایرسای عزیز هیچ کس مخالف برگشت شما نیست اتفاقا خیلی هم خوب برگردین اما نه اونجوری که حق شما ضایع بشه یا این رفتارا تکراربشه

در اخرهم تاکید کنید من اگر حاضر به مهلت یک ماهه شدم فقط بخاطر برادرم بود که نمیخواستم متوجه بشه اصل قضیه چیه چون نمیخوام یسری حرمت ها شکسته بشه و به چشم اونا بدبنظر بیای

کاری که توقع دارم تو دربرابر خانوادت انجام بدی

بعد اینکه اگه برگشتی هرگز ادم قبلی نباش!!!!

مگه برات جشن گرفتن سفر بردن سوپرایز تولد گرفتن که بخوای حالا جبران کنی؟محبتتم بیشتر کنی؟

میدونی اگر همون ادم قبلی باشی میگه عهههههه این همه رنجش دادیم بازم همونی شد که میخواستم!!

ببین منظورم این نیست که بداخلاقی کنی و قهرباشی نه!!!!! منظورم تغییر رویه اس!

بزار همسرت با تبعات کاراش روبرو بشه( این قانون طبیعته قانون خدا و قانون جامعه اس کسی که اشتباهی میکنه باید تاوان بده)

تغییر رویه یعنی اگر این هفته شما خرید کردی هفته دیگه به هیچ وجه خرید نکن حتی اگه مهمون داشتین!!!!بزار یخچال خالی بمونه و پای مرز کشیدنت ک توهم باید کار کنی بمون

روغن ماشینم همینطور کلا یه مثال زدم شما تا اخرش خودت بدون چکار باید بکنی حتی بابت شام درست کردن!!!این هفته که شما پختی بزار هفته بعد اگه خودش نمیتونه ازبیرون بخره

بحث انجام دادن این کارهای ساده نیس بحث این بابت این کارا همسرت به زحمت میفته اما الان تو خونه ای ک هستین با یخچالی ک هرروز پر دارن شاهانه زندگی میکنن!!!و تایم ازاد زیاد داره که بخواد به این و اون زنگ بزنه گزارش بده یا به همسرش بگه منم ازسرکار اومدم پاشو بریم مهمونی تو چرا مرتب نیستی!!!

عزیزم اهوانه جان من به وضوح می بینم  شما تو اون خونه نقش مادرش رو داری !!!و این اشتباه!!!

شما باید با کاردانی کاری کنی همسرت مسئولیت پذیربشه

کسی که بیرون دور دور میره تولد میره گیم میره و ....پس اونم تایم داره چرا شما مث مادرا باید همه کاراشو انجام بدین ک مبادا از تفریحش کم بشه؟یا به سختی بیفته؟

بله زندگی معامله نیس ک شما ۵۰ بزاری اونم ۵۰.یه وقتایی شما باید ۱۰۰ بزاری حتی اون صفر

اما یه وقتایی!!!تا جایی ک سواستفاده انجام نشه!!جایی که اونم چندبار ۱۰۰ باشه!!!

همسرشما اگه بعد بیمارستان مجبور میشد بره دنبال خرید یخچال و تعویض روغن و بنزین زدن وقت پیدا نمیکرد با مادرش یا ستاره بشینه حرف های خصوصیتون رو بزنه!

اون زندگی شما هم شاغلی همسرتونم شاغل پس همه کارها باید تقسیم بشه هردو باید یسری مسئولیت داشته باشین

همه این کارهایی ک گفتم باید با گفتمان و مسالمت امیزباشه نه جنگ و دعوا!!!!

مثلا اگه گفت چرا نرفتی روغن عوض کنی نباید بگی چون تو قدردان نیستی!!!.باید بگی اگه وقت داشتم میرفتم عزیزم اما میخوام برم ارایشگاه برا ترمیم ناخن وقت نمی کنم !یا بشین تخصصت رو بخون

همسرشما بواسطه محیط سمی که بزرگ شده وابسته بار اومده 

هیچ وقت واسه رفع هیچ مشکلی تلاشی نکرده مادرش حل و فصلش کرده

شما خورد خورد باید بهش مسئولیت بدی تا یادبگیره مشکلات رو حل کنه نه فرار کنه یا بندازه رو دوش شما و خانوادش

مثلا سر خرید خونه هرگز هرگز تنهایی دنبال خونه نری!!!