بعد اینکه اگه برگشتی هرگز ادم قبلی نباش!!!!
مگه برات جشن گرفتن سفر بردن سوپرایز تولد گرفتن که بخوای حالا جبران کنی؟محبتتم بیشتر کنی؟
میدونی اگر همون ادم قبلی باشی میگه عهههههه این همه رنجش دادیم بازم همونی شد که میخواستم!!
ببین منظورم این نیست که بداخلاقی کنی و قهرباشی نه!!!!! منظورم تغییر رویه اس!
بزار همسرت با تبعات کاراش روبرو بشه( این قانون طبیعته قانون خدا و قانون جامعه اس کسی که اشتباهی میکنه باید تاوان بده)
تغییر رویه یعنی اگر این هفته شما خرید کردی هفته دیگه به هیچ وجه خرید نکن حتی اگه مهمون داشتین!!!!بزار یخچال خالی بمونه و پای مرز کشیدنت ک توهم باید کار کنی بمون
روغن ماشینم همینطور کلا یه مثال زدم شما تا اخرش خودت بدون چکار باید بکنی حتی بابت شام درست کردن!!!این هفته که شما پختی بزار هفته بعد اگه خودش نمیتونه ازبیرون بخره
بحث انجام دادن این کارهای ساده نیس بحث این بابت این کارا همسرت به زحمت میفته اما الان تو خونه ای ک هستین با یخچالی ک هرروز پر دارن شاهانه زندگی میکنن!!!و تایم ازاد زیاد داره که بخواد به این و اون زنگ بزنه گزارش بده یا به همسرش بگه منم ازسرکار اومدم پاشو بریم مهمونی تو چرا مرتب نیستی!!!
عزیزم اهوانه جان من به وضوح می بینم شما تو اون خونه نقش مادرش رو داری !!!و این اشتباه!!!
شما باید با کاردانی کاری کنی همسرت مسئولیت پذیربشه
کسی که بیرون دور دور میره تولد میره گیم میره و ....پس اونم تایم داره چرا شما مث مادرا باید همه کاراشو انجام بدین ک مبادا از تفریحش کم بشه؟یا به سختی بیفته؟
بله زندگی معامله نیس ک شما ۵۰ بزاری اونم ۵۰.یه وقتایی شما باید ۱۰۰ بزاری حتی اون صفر
اما یه وقتایی!!!تا جایی ک سواستفاده انجام نشه!!جایی که اونم چندبار ۱۰۰ باشه!!!
همسرشما اگه بعد بیمارستان مجبور میشد بره دنبال خرید یخچال و تعویض روغن و بنزین زدن وقت پیدا نمیکرد با مادرش یا ستاره بشینه حرف های خصوصیتون رو بزنه!
اون زندگی شما هم شاغلی همسرتونم شاغل پس همه کارها باید تقسیم بشه هردو باید یسری مسئولیت داشته باشین
همه این کارهایی ک گفتم باید با گفتمان و مسالمت امیزباشه نه جنگ و دعوا!!!!
مثلا اگه گفت چرا نرفتی روغن عوض کنی نباید بگی چون تو قدردان نیستی!!!.باید بگی اگه وقت داشتم میرفتم عزیزم اما میخوام برم ارایشگاه برا ترمیم ناخن وقت نمی کنم !یا بشین تخصصت رو بخون
همسرشما بواسطه محیط سمی که بزرگ شده وابسته بار اومده
هیچ وقت واسه رفع هیچ مشکلی تلاشی نکرده مادرش حل و فصلش کرده
شما خورد خورد باید بهش مسئولیت بدی تا یادبگیره مشکلات رو حل کنه نه فرار کنه یا بندازه رو دوش شما و خانوادش
مثلا سر خرید خونه هرگز هرگز تنهایی دنبال خونه نری!!!